• 1 september 2018
  • Eindhoven
 

Pas på kulden

Maksimal oppetid, også i koldt vejr – det er målet. Her er nogle nyttige tips.

 
Beware of the cold
 

Dæktryk

Alarm Ved kørsel i kolde områder (mod nord) vil temperaturen falde og dæktrykket ændres. Et overvågningssystem hjælper dig med at holde et vågent øje med eventuelle stigninger og fald i dæktrykket. Værd at vide: Med det rigtige dæktryk kan du spare brændstof (op til 3% pr. bar afvigelse). Med det rigtige dæktryk mindsker du risikoen for uheld med 10%. Ved lavt tryk øges bremselængden, og korrekt tryk forlænger levetiden på dine dæk.

Sprinklervæske med frostvæske

Kontrollér sprinklervæsken, inden frosten sætter ind. Vinduesviskere tørrer ud om sommeren, så det er vigtigt at kontrollere, om de skal udskiftes, så du er sikker på, at de fungerer, når du har allermest brug for dem.

Batterier

Batterierne spiller en vigtig rolle for mange af komponenterne i din lastbil, bl.a. for komforttilbehøret i førerhuset. I koldt vejr kan batterier producere 30-50% mindre strøm. Vinterdæk I nogle europæiske lande er brug af vinterdæk obligatorisk fra oktober måned. Sørg for at tjekke dette, inden du tager afsted.

Førerhustilbehør, der holder dig varm

I vores webshop sælger vi DAF merchandiseprodukter i topkvalitet som f.eks. vinterjakker, tørklæder og termoflasker, der holder dig dejlig varm. Tjek det på www.DAFshop.com!

Til sidst – og det er faktisk det allervigtigste– vil vi opfordre dig til at lade din DAF forhandler kontrollere din lastbil og gøre den klar til de kolde måneder. Din DAF forhandler er nemlig din lastbils bedste ven – både på og uden for vejen!