Download
  • 10. juni 2021
  • Eindhoven
 

Wüllhorst og Orlaco tilbyder et innovativt syn på sikkerheden

Et stigende antal storbyer kræver nu, at lastbiler er udstyret med systemer til overvågning af blinde vinkler. EU forventes også at gøre disse systemer til overvågning af blinde vinkler obligatoriske. De bedste, testede sikkerhedssystemer fra Wüllhorst og Orlaco fås nu i DAF webshoppen.

 
Blind-spot-detection-zone-Afb2_1600x900
 

I Greater London har London Direct Vision Standard (DVS) været i kraft siden oktober 2020. Det betyder, at køretøjer, der vejer over 12 ton, kun må køre i dette område, hvis lastbilejerne har truffet de nødvendige foranstaltninger til at sikre udsynet og opnået de nødvendige tilladelser. I Tyskland skal ekstra lange køretøjer i øjeblikket være udstyret med et system til overvågning af blinde vinkler. Der er også udarbejdet lovgivning for andre typer lastbiler i Tyskland. Du kan få store bøder, hvis du ikke overholder de nødvendige foranstaltninger, så vent ikke for længe med at foretage de nødvendige tilpasninger af din vognpark.

Sikker i Tyskland og Storbritannien
Der findes flere typer systemer til overvågning af blinde vinkler i DAF webshoppen, herunder vores nye Wüllhorst 4.0 sæt og Orlaco SideEye. Disse intelligente systemer består af en radarenhed og et kamera, og de er begge godkendt af de tyske myndigheder. Med et par små tilføjelser overholder de også britisk lovgivning om DVS-lovgivning.

Wüllhorst 4.0 sæt / Orlaco SideEye
• Overholder tysk lovgivning (KBA) og forventes derfor at overholde fremtidige europæiske bestemmelser
• Nemt at få til at overholde britisk DVS-lovgivning
• Ekstra stort overvågningsfelt, der sikrer fremragende beskyttelse af bløde trafikanter
• Systemet er kompatibelt med DAF lastbiler samt lastbiler af andre mærker
• Kompakt, holdbart og kan sprøjtelakeres, så det passer til førerhusets farve
• Fås med speciel DAF kontakt på instrumentbrættet

Professionel montering

Hvert system til overvågning af blinde vinkler leveres med detaljerede monterings- og justeringsinstruktioner. Du kan naturligvis også kontakte os for at sikre dig, at sensor- og visningssystemet er monteret fuldt ud i overensstemmelse med forskrifterne.

 

Læs også de øvrige artikler

 

Arkiv med nyheder om reservedele og service