Download
  • 12. juni 2021
  • Eindhoven
 

Den højeste kvalitet for optimal smøring

Enhver motor i en DAF lastbil er bygget til at holde i hele lastbilens levetid, forudsat at dens bevægelige motordele er velsmurte, og der udføres regelmæssig vedligeholdelse. Det er vigtigt at vælge den korrekte motorolie for at sikre, at køretøjet fortsætter med at yde sit bedste under de mest barske forhold.

 
Lubrication_image
 

Der fås forskellige typer motorolie. En vigtig egenskab ved en motorolie er dens viskositet, med andre ord oliens tykkelse eller konsistens. En tyk olie giver en stærkere smøremiddelfilm, mens en tynd olie kan fjerne snavs og lede varmen hurtigere. Brug af en olie med forkert viskositet til den specifikke motortype kan medføre hurtigere slitage. DAF Xtreme FE 10W-30 er det smøremiddel, som alle nye DAF lastbiler leveres med som standard. Denne motorolie opfylder de højeste kvalitetskrav, der er angivet af DAF's teknikere.

Bedre på alle fronter
Forskellige holdbarhedstests har vist, at PACCAR MX-11 og MX-13 Euro 6 motorer, der bruger 10W-30 olie, giver brændstofbesparelser på op til 3,4% sammenlignet med almindelig 10W-40 olie. Ud over et lavere brændstofforbrug og bedre motorydelse er en længere levetid for bevægelige motordele en anden grund til at vælge 10W-30 olie som standard. Så spørg DAF, hvilke DAF smøremidler der passer bedst til din lastbil, når den serviceres.

Hvorfor 10W-30 olie er det bedste valg
• Den anbefalede motorolie til din DAF lastbil
• For optimal motorydelse og dokumenteret brændstoføkonomi
• Også egnet til andre lastbilmærker end DAF
• Opfylder de højeste kvalitetskrav og lever op til europæiske standarder

 

Læs også de øvrige artikler

 

Arkiv med nyheder om reservedele og service