Download
  • 25. september 2021
  • Eindhoven
 

DAF introducerer den nye DAF oliestandard

Introduktionen af de banebrydende New Generation DAF lastbiler er den perfekte mulighed for samtidig at definere en ny standard for motorolie. Bliv fortrolig med den ultimative motorolie for at opnå optimal motorydeevne og beviseligt forbedret brændstoføkonomi.

 
Image_oil
 

Den nye DAF oliestandard er blevet navngivet PSQL 2.1 E (standard serviceinterval). DAF tilføjer suffikset "LD" (langt serviceinterval) for længere serviceintervaller. PSQL 2.1 E-standarden er baseret på 10W-30-motorolie. Dette er smøremidlet, som skal bruges i alle nye DAF lastbiler. Kombineret med de nye PACCAR MX-11 og MX-13 motorer og andre nyskabelser leverer denne motorolie en hidtil uset køretøjseffektivitet og et påviseligt lavere brændstofforbrug.

Gennemtestet
Specifikationerne for den nye DAF oliestandard er blevet grundigt testet på syv områder. Konklusionen? PSQL 2.1 E-standarden overskrider ACEA-standarderne på alle områder. Dette gør motorolie, der er godkendt i overensstemmelse med PSQL 2.1 E, til det mest holdbare og omkostningseffektive valg.

PSQL 2.1 E og PSQL 2.1 E LD
• Den anbefalede motorolie til dine DAF lastbiler
• For optimal motorydeevne og dokumenteret brændstoføkonomi
• Også egnet til andre lastbilmærker end DAF
• Opfylder de højeste kvalitetskrav og lever op til europæiske standarder Din transportflåde fortjener den bedste motorolie.

Din transportflåde fortjener den bedste motorolie. Derfor skal du bede om den nye DAF oliestandard, hver gang en af dine lastbiler er til service.

 

Læs også de øvrige artikler

 

Arkiv med nyheder om reservedele og service