Download
  • 6. april 2023
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

DAF Trucks scorer hattrick ved Fleet News Awards i Storbritannien

DAF Trucks scorede hattrick ved årets prestigefyldte Fleet News Awards-prisoverrækkelse i London. LF distributionslastbilen og den alsidige XD serie vandt prisen som "Best Rigid Truck" i henholdsvis kategorien op til 12 tons og kategorien over 12 tons. Derudover blev DAF kåret som "Fleet Manufacturer of the Year", og dommerne kommenterede på DAF's fantastiske støtte til kunder, der overgår til elektrisk transport.

 
01 DAF wins hattrick at Fleet News Awards 2023
DAF vandt 3 priser ved Fleet News Awards-prisoverrækkelsen i Storbritannien. Fra venstre mod højre: Huw Edwards (vært), Ian Grant (eftermarkedsdirektør hos DAF Trucks UK), Russell Patmore (salgsdirektør hos DAF Trucks UK) og Andriy Kinchyn (repræsentant for præmiesponsoren).
 

Fleet News Awards-prisoverrækkelsen afholdes hvert år for at hædre de bedste virksomheder og de bedste lastbiler i branchen, og bedømmelserne foretages af en uafhængig jury af fagfolk. 

"Fleet Manufacturer of the Year"

DAF blev kåret som "Fleet Manufacturer of the Year" takket være sine New Generation lastbiler til langdistancetransport, distributionskørsel og erhvervsformål, der er blevet lanceret gennem de sidste 2 år, og som har sat nye standarder for effektivitet, sikkerhed og chaufførkomfort. Juryen fremhævede også DAF's bestræbelser på at hjælpe vognparker med at påbegynde overgangen til elektrisk transport. Derudover blev DAF's fremragende vejhjælp nævnt: "Med støtte fra sit fremragende forhandlernetværk og initiativer som f.eks. DAF's unikke vejhjælp beviser DAF igen, at virksomheden har de bedste produkter og tjenesteydelser til vognpark- og transportchefer."

 

"Best Rigid Truck"

DAF vandt prisen som "Best Rigid Truck" både i kategorien op til 12 tons og i kategorien over 12 tons med de populære LF og XD modeller. Juryen udtalte: "LF er 7,5 tons standarden, som alle holdes op imod. En lille venderadius, et førerhus i god størrelse og lav indstigning gør den perfekt til chauffører, mens den høje nyttelast, de fremragende samlede ejeromkostninger og muligheden for at montere en opbygning gør den til den bedste allrounder til vognparker, og så er den understøttet af det fineste forhandlernetværk i Storbritannien." 

DAF's alsidige XD serie, der allerede har vundet prisen som "International Truck of the Year 2023", blev anerkendt for at sætte en ny standard. "De særlige egenskaber, der kendetegner disse lastbiler, herunder førerhussikkerhed og fremragende udsyn, gør dem ideelle til kørsel i byerne, og kombineret med den gode brændstofeffektivitet og det fantastiske førerhusdesign for chauffører gør det dem til en værdig vinder."

 

 

Press Contacts

Are you a journalist and do you have a question? Please contact: 

Rutger Kerstiens
Corporate Communications Department

Tel: +31 (0)40 214 2874 
E-mail:  rutger.kerstiens@daftrucks.com

 

For general questions about DAF, please use:

Tel: +31 (0)40 214 9111 
E-mail:  info@daftrucks.com

Rutger Kerstiens