Download
  • 9. september 2021
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

DAF XF kåret som "Fleet Truck of the Year" for tredje gang i træk

DAF XF er den første lastbil, der bliver kåret som "Fleet Truck of the Year" tre gange i træk, efter endnu engang at være blevet hædret ved den prestigefyldte prisuddeling Motor Transport Awards i Storbritannien.

 
UK Fleet Truck of the Year - Motor Transport Awards
Fra venstre mod højre – Alexander Armstrong (vært for MT Awards), Laurence Drake (administrerende direktør for DAF Trucks UK) og Steve Hobson (redaktør på magasinet Motor Transport).
 

Dette hattrick til DAF Trucks – Storbritanniens førende producent af lastbiler med en totalvægt på over 6 ton – markerer også XF lastbilens fjerde sejr på seks år samt en skelsættende sejr nr. 20 på tværs af alle kategorier for DAF og Leyland mærkerne siden den første udgave af prisuddelingen i 1986. 

Det indflydelsesrige dommerpanel ved Motor Transport Awards, der er anerkendt og respekteret i hele transportbranchen, består af højtprofilerede transportoperatører. De har alle en indgående forståelse af, hvad der skal til for at opnå en sikker, produktiv og effektiv lastbilvognpark. Dommerpanelet udtalte, at “DAF Trucks introducerede en række vigtige innovationer for at holde sin flagskibsmodel øverst på salgslisten”, og at “XF lastbilen er ‘en gennemprøvet’ model.” 

DAF XF, som er det foretrukne valg for mange af Storbritanniens førende vognparkoperatører, byder på nøglefunktioner som pålidelighed, enestående brændstoføkonomi og chaufførtække, alt sammen understøttet af fremragende kundesupport og et DAF forhandlernetværk, der anses for at være det bedste i branchen. Med udgangspunkt i den udvikling, der er nøglen til DAF XF lastbilens succes, vil de nyligt lancerede New Generation DAF XF, XG og XG+ lastbiler fortsætte mærkets fokus på innovation og forbedring, når serieproduktionen begynder til efteråret.  

“For lastbiloperatører er DAF synonym med pålidelighed, økonomi og komfort,” sagde Laurence Drake, administrerende direktør for DAF Trucks UK. “Det er denne seneste sejr endnu et bevis på. Det er et udtryk for lastbilens kvalitet og generelle formåen, at den bliver med at vinde i så hård konkurrence. Når XF lastbilen kombineres med vores enestående forhandler- og eftersalgsservice, er der ingen tvivl om, at den er en attraktiv investering, og vores New Generation DAF lastbiler vil fortsætte tendensen.” 


͏ 


 

Pressekontakter

Er du journalist? Kontakt os for at få flere oplysninger om virksomheden, vores produkter og tjenester samt andre emner.

Rutger Kerstiens
Corporate Communications Department

Telefon: +31 (0)40 214 4191
E-mail:rutger.kerstiens@daftrucks.com

 
 
DAF PR Manager Rutger Kerstiens