Download
  • 16 juli 2020
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

DAF Trucks leverer 44 renovationsbiler til Beograd

Service, pålidelighed og en samlet pakke bag valget af DAF

DAF har leveret 44 fuldt udstyrede renovationsbiler til Beograd, hovedstaden i republikken Serbien. Leveringen omfatter LF og CF lastbiler med forskellige chassiskonfigurationer og opbygninger.

 
DAF-Trucks-delivers-44-city-sanitation-vehicles-to-Belgrade
DAF Trucks har leveret ikke færre end 44 fuldt udstyrede renovationsbiler til renovationsfirmaet i Beograd.
 

DAF køretøjer udgør nu halvdelen af Beograds renovationsbiler på i alt 200 køretøjer. Beslutningen om også at lade DAF vinde det seneste licitationsudbud var baseret på tre hovedelementer: En dokumenteret servicehistorik, lastbilernes pålidelighed og det faktum, at renovationsfirmaet Gradska Sinistoća kan købe og servicere de fuldt udstyrede køretøjer, inklusive opbygningerne, direkte hos den lokale forhandler Braca Crnomarkovic.

Renovationsbiler

Gradska Ćistoća er ikke kun ansvarlig for al affaldsindsamling i Beograd, men også for rengøring af gaderne og for at holde vejene farbare i tilfælde af snefald. Ud over renovationsvogne udstyret med sidelæssere og toplæssere med en kapacitet på 18 og 22 m3 omfattede ordren også tankvogne til at spule gaderne og fejevogne, der nemt kan omdannes til sneplove om vinteren.

Den serbiske hovedstad har vokseværk

"Beograd fortsætter med at vokse som by, ligesom dens befolkning," siger Marko Popadic, der er direktør for Gradska Sinistoća. "I øjeblikket bor der 1,7 millioner mennesker i byen og dens forstæder. Så arbejdsbyrden stiger, og derfor skal vores tjenester blive bedre og hurtigere. Derfor er den service, der ydes af DAF forhandlerorganisationen, og køretøjernes pålidelighed af afgørende betydning for os. Udskiftningen af vores eksisterende køretøjer med de nye køretøjer fra DAF har bidraget til at gøre vores medarbejderes arbejde mere effektivt, sikkert og rent."

Meget stolt

"Vi har aldrig tidligere set en ordre af denne størrelse i Serbien," siger Richard Zink, der er medlem af DAF's bestyrelse med ansvar for marketing og salg. "Sammen med DAF forhandleren Braca Crnomarkovic har vi leveret en samlet pakke, der passer perfekt til behovene hos Gradska Sinistoća. Dette renovationsfirma har nu en vognpark på omkring 100 DAF køretøjer, der bidrager til at holde gaderne i Beograd rene. Og det er noget, vi er meget stolte af".

 

 

For detaljer om pressekontakt: 

Rutger Kerstiens
Corporate Communications Department

Telefon: +31 (0)40 214 4191
E-mail: rutger.kerstiens@daftrucks.com

 

DAF PR Manager Rutger Kerstiens