Download
  • 10 juli 2020
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

Nyt DAF center for brugte lastbiler åbner i Prag

Udvalg af mere end 200 nøje udvalgte køretøjer

Et nyt DAF center for brugte lastbiler er åbnet i Prag og tilbyder konstant et udvalg af mere end 200 nyere brugte DAF lastbiler. Åbningen af DAF centeret for brugte lastbiler, der ligger placeret direkte ved ringvejen uden om Prag (D0, afkørsel 19), understreger DAF Trucks' ambition om yderligere at styrke netværket af brugte lastbiler i Europa og imødekommer den stigende efterspørgsel efter nyere brugte DAF lastbiler i Tjekkiet og andre steder.

 
DAF-Used-Truck-Center-Prague
 

Efterspørgslen efter DAF lastbiler stiger også fortsat i Østeuropa – ikke kun efter nye køretøjer, men også efter næsten nye køretøjer. Alle de nøje udvalgte køretøjer, der er tilgængelige i det nye DAF center for brugte lastbiler i Prag, kommer fra organisationerne DAF, PACCAR Financial og PacLease.

First Choice: Fuld producentgaranti

Næsten alle lastbiler, der tilbydes af DAF centeret for brugte lastbiler i Prag, er forsynet med et First Choice-mærkat. Det betyder, at disse DAF lastbiler, der er bygget til at køre mindst 1.600.000 kilometer, stadig har en fuld levetid, da de er yngre end fem år, ikke har kørt mere end 600.000 kilometer og altid er blevet vedligeholdt korrekt. First Choice-lastbiler har gennemgået tekniske kontroller, der omfatter mere end 200 punkter, er i fantastisk stand og leveres med mulighed for fuld garanti eller garanti på drivlinje. First Choice-lastbiler kan også finansieres af PACCAR Financial og kan leveres med en MultiSupport reparations- og vedligeholdelseskontrakt.

"En opskrift på succes"

Der findes officielle DAF centre for brugte lastbiler i Budapest,  Warszawa og Lyon, foruden de ca. 200 europæiske DAF forhandlere, der sælger brugte DAF First Choice-lastbiler.

"Vores nye center for brugte lastbiler i Prag fokuserer udelukkende på salg af nyere brugte DAF lastbiler," forklarer Gerrit-Jan Bas, der er administrerende direktør for PACCAR Financial Europe med ansvar for brugte DAF lastbiler. "At have et stort udvalg af brugte DAF lastbiler af høj kvalitet har været en opskrift på succes. Vores centre tilbyder et bredt udvalg af DAF køretøjer i absolut topklasse i en lang række versioner med forskellige specifikationer – og alle disse så godt som nye lastbiler er kendetegnet ved lave driftsomkostninger, brancheførende driftssikkerhed og det højeste niveau af chaufførkomfort."

De køretøjer, der i øjeblikket er tilgængelige på DAF centeret for brugte lastbiler i Prag, kan findes på www.dafusedtrucks.com

 

 
 

Press Contacts

Are you a journalist and do you have a question? Please contact: 

Rutger Kerstiens
Corporate Communications Department

Tel: +31 (0)40 214 2874 
E-mail:  rutger.kerstiens@daftrucks.com

 

For general questions about DAF, please use:

Tel: +31 (0)40 214 9111 
E-mail:  info@daftrucks.com
DAF PR Manager Rutger Kerstiens