DAF Unity Edition

DAF lancerer XF Unity Edition

 
Download
  • 22. juni 2020
  • Eindhoven
  • DAF Trucks. N.V.
 

På tværs af hele Europa introducerer DAF Trucks en specialudgave af den helt unikke XF: Unity Edition. Denne unikke version er højt specificeret for på samme tid at give chaufføren de bedste betingelser og vognmanden de laveste driftsomkostninger - også takket være 36 måneders reparations- og vedligeholdelseskontrakt, som tilbydes som standard.

 

Unity Edition er en ekstraordinær lastbil til en fremragende branche i disse udfordrende tider. De specielle lastbiler leveres til det danske marked som Super Space Cab. Den drives af den brancheførende, brændstofeffektive PACCAR MX-13 motor, der leverer 530 hk (390 kW) i trækkerversionen (FTR). XF Unity Edition vil få et specielt landespecifik kendetegn. Med nationale farver flettet ind i frontgitteret og påsat det hvide (Brilliant White) førerhus og spejle, så man kan klart se i hvilket land denne specielle lastbil kommer fra.

XF er det mest ideelle sted for enhver chauffør at arbejde, sove og opholde sig. Specifikationen af Unity Edition varierer fra marked til marked, men inkluderer under alle omstændigheder det luftaffjedrede luksusførersæde, det mest luksuriøse klimakontrolsystem, DAF’s imponerende store køleskab og navigationsradioen med 6 højttalere som standard. For maksimal kørekomfort er denne XF Unity Edition også udstyret med - blandt andet – LED lygter og den markedsførende og kraftfulde MX Engine Brake.

En 3 årig Care+ vedligeholdelseskontrakt er inkluderet, hvilket sikrer maksimal oppetid og brugervenlighed. For chaufføren leveres XF Unity Edition med en PACCAR Parts-voucher, hvor man kan vælge mellem flere praktiske merchandise artikler.

DAF XF Unity Edition bestilles hos DAF forhandlere i en række europæiske lande. Specifikationer varierer fra marked til marked.

 

For yderligere oplysninger:

DAF Trucks Danmark A/S
Rita M. Hansen,
2142 7971