Download
  • 18 maj 2020
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

Affaldshåndteringsvirksomheden Renewi bestiller yderligere 200 lastbiler fra DAF

Renewi, den førende virksomhed inden for genanvendelse af affald til produkter, har for nylig fået leveret de første køretøjer i en serie bestående af i alt 200 DAF lastbiler, der skal køre i Benelux-landene. Som en international genanvendelsesvirksomhed er det Renewi’s mål at reducere miljøpåvirkningen af deres aktiviteter yderligere ved at opgradere vognparken. Ud over de lave samlede omkostninger (TCO), innovative nye teknologier og deres langvarige partnerskab har Renewi valgt DAF på grund af fleksibiliteten i chassiskonfigurationerne. DAF leverede også 250 lastbiler til Renewi for atten måneder siden.den førende virksomhed inden for genanvendelse af affald til produkter, har for nylig fået leveret de første køretøjer i en serie bestående af i alt 200 DAF lastbiler, der skal køre i Benelux-landene. Som en international genanvendelsesvirksomhed forventer Renewi at reducere miljøpåvirkningen af deres aktiviteter yderligere ved at opgradere vognparken. Ud over de lave samlede ejerskabsomkostninger, innovative nye teknologier og deres langvarige partnerskab har Renewi valgt DAF på grund af fleksibiliteten i chassiskonfigurationerne. DAF leverede også 250 lastbiler til Renewi for atten måneder siden.

 
Waste-recycler-Renewi-orders-another-200-trucks-from-DAF
Affaldshåndteringsvirksomheden Renewi har igen bestilt 200 lastbiler fra DAF. Køretøjerne skal køre i Benelux-landene.
 

De senest ordrede 200 DAF CF lastbiler leveres til Renewi’s hollandske og belgiske filialer. Ordren omfatter 193 forvogne med forskellige opbygninger. Størstedelen af dem er udstyret med baglæsser og komprimeringssystem, men ordren omfatter også forvogne monteret med åben laderampe eller krogliftsystem eller en kran direkte bag førerhuset til tømning af undergrundscontainere. Sidstnævnte er udstyret med den nye 10 tons foraksel, der giver ekstra læssekapacitet. 7 CF trækkere er også med i ordren. De skal køre i Benelux-landene med tiptrailere og walking floor trailere til affaldstransport.

Langvarigt partnerskab

Renewi og DAF har gennem mange år haft glæde af hinandens ekspertise. Mens DAF bruger Renewi til bæredygtig sortering af deres affald, består affald-til-produkt virksomhedens vognpark på 2.400 enheder primært af lastbiler produceret af DAF. Meinderdjan Botman, administrerende direktør hos Renewi Commercial Waste i Holland: ”Som virksomhed tror vi på, at det er vigtigt at minimere omfanget af vores eget ”økologiske aftryk”. Lastbilerne fra DAF understøtter vores ambition om at udlede så få emissioner som muligt”.

 

Pressekontakter

Er du journalist? Kontakt os for at få flere oplysninger om virksomheden, vores produkter og tjenester samt andre emner.

Rutger Kerstiens
Corporate Communications Department

Telefon: +31 (0)40 214 4191
E-mail: rutger.kerstiens@daftrucks.com

DAF PR Manager Rutger Kerstiens