Download
  • 9 januar 2020
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

Nyhed: Remote Tacho Download i DAF Connect

Online aflæsning, lagring og analyse af info fra fartskriver og chaufførkort

DAF Trucks introducerer en ny funktion i flådestyringsplatformen DAF Connect: Remote Tacho Download, som transportvirksomheder kan bruge til at aflæse, gemme og analysere hukommelsen fra chaufførkort og fartskrivere online og i realtid. Remote Tacho Download hjælper virksomheden med at opretholde et nøjagtigt fartskriveradministrationssystem og med at spare tid.

 
Remote Tacho Download DAF Connect
DAF Trucks introducerer Remote Tacho Download til automatisk og online aflæsning, lagring og analyse af chaufførkort og fartskrivere.
 

Remote Tacho Download tilføjes som en app til DAF Connect instrumentpanelet, flådestyringsplatformen, der overvåger præstationen for køretøjer, vognparker og chauffører i realtid. Det nye program giver hurtig og omfattende adgang til hele udvalget af tilgængelige oplysninger fra fartskriverne i de tilsluttede køretøjer og deres chauffører. Køretid og hviletid vises i realtid.

Med Remote Tacho Download tilbyder DAF tre løsninger på én gang: et værktøj til download, lagring og analyse. DAF Connects marketingschef, Jorg Wijnands: "Det er et meget krævende arbejde at opretholde nøjagtige oplysninger om hukommelserne i chaufførkortene og fartskriverne, og der er stor risiko for, at der opstår fejl. Du kan ende med at betale tusindvis af kroner for hver forekomst af unøjagtigt bogholderi."

DAF Connects nye funktion, Remote Tacho Download, sikrer automatiseret aflæsning og lagring af fartskriveroplysninger, der overholder alle gældende lovkrav. Wijnands: "Transportvirksomheden kan også overvåge sine lastbiler og chauffører konstant for at sikre, at de overholder retningslinjerne for køre- og hviletid, og de kan gribe ind, hvor det er nødvendigt. Dette giver en større fornemmelse af sikkerhed i forhold til trafiksikkerheden og risikoen for bøder."

Remote Tacho Download fås nu hos din DAF forhandler.

 

For detaljer om pressekontakt: Rutger Kerstiens
Corporate Communications Department

Telefon: +31 (0)40 214 4191
E-mail: rutger.kerstiens@daftrucks.com