Download
  • 11 marts 2020
 

Leyland producerer DAF nr. 10.000 med fabriksopbygning

Leyland Trucks har netop produceret nummer 10.000 med fabriksmonteret "PACCAR opbygning" på en dedikeret produktionslinje på deres britiske fabrik – en vigtig milepæl for virksomhedens interne karosseriprogram, som omfatter design, fremstilling og montering af førsteklasses kasse-, Aerobody- og gardinopbygninger.

 
Hallam-Express-receives-keys-of-10000th-DAF-truck-with-as-factory-PACCAR-body
Administrerende direktør David Simpson fra Hallam Express (til venstre) får overrakt nøglerne til sin nye lastbil, der er lastbil nummer 10.000 med et fabriksmonteret karosseri fra PACCAR, af Brennan Gourdie, administrerende direktør for Leyland Trucks (til højre).
 

PACCAR's karosseriprogram – et unikt tilbud blandt lastbilfabrikanter – leveres til 4x2 forvogne på alle DAF LF og CF modelserier. Førende kunder som Royal Mail har haft stor glæde af fabrikkens karosseriprogram siden dets indførelse i 2007.

Fabrikkens program omfatter kasseopbygninger, Aerobody og gardinvarianter med et utal af muligheder for længde, højde og bredde, læsselifter og lygter og meget mere, som tager hensyn til kundespecifikke krav og omfatter hele køretøjets finish, inklusive lakering af hele køretøjet samt skræddersyet staffering.

Hallam Express, der opererer i Sheffield, modtager køretøj nummer 10.000 – en 12 ton DAF LF 180 med gardinopbygning. "Vi var meget tilfredse med muligheden for at skræddersy og købe et køretøj med færdigmonteret karosseri gennem vores DAF forhandler," siger David Simpson, Hallam Express' administrerende direktør, "Løsningen med et fabriksmonteret karosseri sikrer fremragende kvalitet og reducerer leveringstiden væsentligt. Det er ægte one-stop-shop service."

 

For detaljer om pressekontakt: 

Rutger Kerstiens
Corporate Communications Department

Telefon: +31 (0)40 214 4191
E-mail: rutger.kerstiens@daftrucks.com