DAF-Trucks-Tracks-Color2x

DAF Trucker Tracks: Playlister på Spotify til hver enkelt chauffør

Af og for vores chauffører

 
Download
  • 23 december 2019
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

For at opnå den bedste musik på farten lancerer DAF ni playlister på Spotify, der er udarbejdet af og for vores chauffører: DAF Trucker Tracks. Hver lastbilchauffør kan føje numre til listen ved at angive sine yndlingsnumre på den særlige webside DAF Trucker Tracks.

 

En rejse uden musik er som en lastbil uden hjul. Musik skaber stemning og er også et personligt statement: Det her er mig som person.

DAF Trucker Tracks afslører en fantastisk variation i musiksmag. Roel Koppers, der er Social Media Specialist hos DAF Trucks, siger: "Vi får en masse rock-, country- og popsange, og vi har delt disse genrer op i separate lister, ligesom klassikere, hardstyle, dance og julesange."

Er der andet, der har fanget Koppers' opmærksomhed? "Jeg har opdaget en helt ny verden fyldt med tysk slagermusik, portugisisk fado, irske pubsange, australsk rock, italiensk rap og franske chansoner. Og i dag er der en, der har sendt mig et nummer af Mediaeval Baebes. Underligt, men også fantastisk! De fleste sange er dog velkendte. Dire Straits, AC/DC, U2, Volbeat, Metallica, Tony Justice og Armin van Buuren er tydeligvis meget populære blandt lastbilchauffører."

For at registrere en sang på DAF Trucker Tracks skal man gå ind på www.daf.com/truckertracks. Listen opdateres jævnligt.

 

Pressekontakter

Er du journalist? Kontakt os for at få flere oplysninger om virksomheden, vores produkter og tjenester samt andre emner.

Rutger Kerstiens
Corporate Communications Department

Telefon: +31 (0)40 214 4191
E-mail: rutger.kerstiens@daftrucks.com