DAF lancerer ny merchandise kollektion

DAF lancerer ny merchandise kollektion

 
Download
  • 15 oktober 2018
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

Til mænd. Til kvinder. Til børn. Til sportsentusiaster. Til firmabrug. Til daglig brug. DAF Trucks lancerer et helt nyt sortiment af merchandise, bl.a. en serie, der hylder DAF’s 90 år lange historie. Den nye kollektion er nu tilgængelig via DAF’s webshop: www.dafshop.com.

 

Praktisk, stilfuld og høj kvalitet – ligesom med lastbilerne er det de ord, der kendetegner den nye DAF kollektion, som er designet kun til DAF.

Iøjnefaldende Heritage-kollektion
Det helt nye sortiment – med blå detaljer – består af flot og praktisk tøj til mænd og kvinder (fra T-shirts og kasketter til jakker), unikt DAF tilbehør, bl.a. tasker, solbriller, ure og nøgleringe, samt et smukt og brugsstærkt DAF lædersortiment. Der findes også en kollektion til børn med tøj, kasketter, sødt legetøj og produkter til babyer samt en "90 år med DAF" Heritage-kollektion med en særlig paraply, kasket og et ”limited edition” ur.

DAF A1600 modelbil
DAF har selvfølgelig også et omfattende sortiment af modelbiler af den nyeste generation af lastbiler. Det smukt detaljerede sortiment består af tiptrailere, blokvogne, tanktrailere og trækkere. Den smukt udformede 1:50 model af den klassiske DAF A1600 og Limited XF 90th Anniversary Edition trækker, der fås i tre farver, er særligt iøjnefaldende.

 

For detaljer om pressekontakt: 

Rutger Kerstiens
Corporate Communications Department

Telefon: +31 (0)40 214 4191
E-mail: rutger.kerstiens@daftrucks.com