DAF-at-the-IAA-stand

DAF Trucks på IAA Hanover 2018

Proud of our Heritage, Leading Today, Ready for the Future

 
  • 30 august 2018
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

Stolt af vores arv, førende i dag, klar til fremtiden. Det er det overordnede tema hos DAF på IAA 2018, som afholdes i Hannover fra den 20. til den 27. september. DAF Trucks vil med stolthed vise sin innovationsevne gennem sin 90 års historie, illustreret af den klassiske DAF A1600 fra 1967 til den fremtidige DAF CF Electric Innovation lastbil - begge vil være at finde på DAF Trucks stand i hal 17. På standens fremtrædende pladser vises DAF’s nyeste LF, CF og XF produktprogram, som sætter benchmark i industrien hvad angår kvalitet, driftssikkerhed og brændstofeffektivitet.

 

DAF fejrer sit 90 års jubilæum i år. Fra den spæde start som et lille værksted i Eindhoven, er virksomheden vokset til en førende lastbilfabrik i Europa. DAF’s markedsandel i det tunge segment i Europa voksede fra 15,3% i 2017 til 16,5% i første halvdel af dette år. I det tunge segment er DAF Trucks markedsleder i Storbritannien, Holland, Belgien, Polen, Rumænien, Tjekkiet og Ungarn, og er i dag Europas førende i trækkersegmentet. DAF er det største importmærke i Tyskland, som er Europas største lastbilmarked.

Fremtrædende position for de nye LF, CF og XF
De DAF lastbiler, der udstilles på IAA, omfatter LF til distribution, den alsidige CF til en lang række anvendelsesområder og flagskibet XF til tung og international transport. LF til distributionssegmentet blev tildelt ”Fleet Truck of the Year 2018” i Storbritannien. De nye CF og XF blev udnævnt “Truck of the Year 2018” på baggrund af en række tekniske innovationer, hvilket resulterede i 7% brændstofeffektivisering, der skabte benchmark for branchen.

CF og XF er førende på trækkermarkedet. DAF vil også udstille en række andre køretøjer, herunder det nye lette CF 8x4 mixerchassis og den unikke 6x2 XF med BDF ramme, der leveres ab fabrik for maksimal kvalitet, tilgængelighed og effektivitet.

CF Electric Innovation Truck
Udover LF, CF og XF viser DAF en af sine Innovation Trucks: DAF CF Electric. CF Electric er en 4x2 trækker udviklet til op til 40 tons totalvægt til distribution i byområder. Køretøjet bruger VDL's avancerede E-Power teknologi til fuld elektrisk drift. Hjertet i det intelligente drivaggregat er den elektriske motor på 210 kW, som får energien fra lithium-ion batteripakken på170 kWh. CF Electric har en rækkevidde på cirka 100 kilometer. Hurtig opladning af batterierne kan klares på 30 minutter, mens en fuld opladning klares på blot 1½ time. Første serie af CF Electric lastbiler vil blive testkørt hos kunder i år.

90 års jubilæumsmodel

En blikfanger på IAA er DAF XF 90 års jubilæumsmodellen. Denne eksklusive lastbil erindrer om grundlæggelsen af DAF i 1928. Køretøjet har den ypperste udstyrsspecifikation, eksklusive striber og udvendige designelementer samt den kraftigste 530 hk / 390 kW PACCAR MX-13 motor. DAF’s berømte historiske logo er med stolthed placeret foran på lastbilen, på siderne og på bagsiden af førerhuset, samt i det luksuriøse, fuldt læderbetrukne interiør.

Velpositioneret til fremtiden
”DAF har altid leveret og vil altid levere et komplet program af fremragende lastbiler, der tilbyder branchens laveste driftsomkostninger, den bedste transporteffektivitet og den højeste chaufførkomfort,” sagde Richard Zink, direktør Marketing & Sales og medlem af direktionen i DAF Trucks . “Vi bygger på en omfattende 90 års arv, der har resulteret i vores markedsledende position. Vores stærke kapaciteter gør det muligt for os at producere lastbiler og drivlinier, der fører os ind i fremtiden.”

DAF Trucks’ stand
DAF Trucks findes i hal 17 på IAA. Standen har et areal på 2.500 m2 og viser det komplette prisvindende produktsortiment, der sætter standarden for innovation, kvalitet, lave driftsomkostninger, miljøledelse og køretøjsydeevne.

For at fremhæve betydningen af, at DAF Trucks og 1.100 salgs- og serviceforhandlere, tilbyder et komplet udvalg af serviceydelser til disse førende lastbiler, vil også PACCAR Financial, PacLease, PACCAR Parts, TRP og DAF MultiSupport reparations- og vedligeholdskontrakter have fremtrædende pladser på DAF’s IAA stand.

 
 
 

For detaljer om pressekontakt: 

Rutger Kerstiens
Corporate Communications Department

Telefon: +31 (0)40 214 4191
E-mail: rutger.kerstiens@daftrucks.com