3D-Truck-Configurator-press-release-visual

DAF Truck Configurator: Den bedste i branchen

 
  • 9 juli 2018
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

DAF Trucks har sat en ny standard for, hvordan man skaber den ideelle lastbil online. DAF's nye 3D-lastbilkonfigurationsværktøj viser alle tilgængelige akselkonfigurationer og førerhusvarianter og samtidig kan alt tilgængeligt fabrikstilbehør vælges – og det hele er i 3D. Den konfigurerede lastbil kan deles direkte med forhandleren og opbyggeren – det reducerer leveringstiden og sikrer maksimal effektivitet.

 

Dataene, som DAF's 3D-lastbilkonfigurationsværktøj bruger, hentes online direkte fra de originale designfiler hos DAF. De er med andre ord 100% nøjagtige. Det er unikt i automobilindustrien.

Alle tilgængelige varianter og alt ekstraudstyr 

Med DAF's 3D-lastbilkonfigurationsværktøj kan man online konfigurere den optimale lastbil til ethvert formål. To, tre eller fire aksler, enkelt- eller dobbeltmonteret, styret eller ikke-styret bogieaksel, Day Cab, Sleeper Cab eller et af de ekstra rummelige Space eller Super Space Cab – alle tænkelige varianter af trækkere og forvogne kan konfigureres online. Derudover kan man konfigurere alt fabrikstilbehør. Som en ekstra funktion kan man med DAF's 3D-lastbilkonfigurationsværktøj placere komponenter som f.eks. brændstoftanke, efterbehandlingssystemer og batteribokse helt nøjagtigt – og gennemgå dem minutiøst.

Tjek med det samme

Den virtuelle lastbil kan drejes 360 grader, mens man arbejder med specifikationerne online, så man med det samme kan tjekke, om valget af chassis, førerhus og ekstraudstyr er optimalt i forhold til anvendelsesområdet og til den opbygning, man har i tankerne. Det er en særlig vigtig funktion for opbyggeren, som med det samme kan se, om de rigtige komponenter er placeret det rigtige sted. Med DAF's 3D-lastbilkonfigurationsværktøj er det med andre ord muligt at dele en hel køretøjsspecifikation direkte med opbyggeren.

Hjælp fra forhandleren 

Hvis der er brug for hjælp, vil DAF forhandleren naturligvis med glæde hjælpe med specifikationerne for lastbilen. Transportfirmaet kan også sende den valgte konfiguration direkte til DAF forhandleren for at få et konkurrencedygtigt tilbud.

 
 

Pressekontakter

Er du journalist? Kontakt os for at få flere oplysninger om virksomheden, vores produkter og tjenester samt andre emner.

Rutger Kerstiens
Corporate Communications Department

Telefon: +31 (0)40 214 4191
E-mail: rutger.kerstiens@daftrucks.com