DAF Trucks Presents Limited 90th Anniversary Edition

DAF Trucks præsenterer 90-års jubilæumsudgave

 
  • 2 februar 2018
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

DAF Trucks præsenterer den nye XF i en 90-års jubilæumsudgave, som udbydes i begrænset antal. Denne lastbil markerer, at Hub van Doorne for 90 år siden grundlagde DAF: nu en af Europas mest succesrige lastbilproducenter. Jubilæumsudgaven indeholder en premiumpakke, eksklusiv staffering og andre raffinerede udvendige designelementer. Denne eksklusive udgave leveres med klassens førende førerhus, Super Space Cab, og PACCAR’s mest kraftfulde 530 hk/390 kW MX-13 motor.

 

90-års jubilæumsudgaven fremstilles kun i 250 eksemplarer. Den fås som 4x2 trækker (FT) til markederne på det europæiske kontinent, og som 6x2 trækker (FTG) til Storbritannien og Irland. Hvert køretøj har et unikt nummer, der er synligt både i den dekorative finish inde i kabinen og i det specielt oplyste DAF logopanel, der er synligt, når døren åbnes.

Unikt iøjnefaldende ydre

Den unikke begrænsede udgave af DAF’s ”International Truck of the Year 2018” fås i tre attraktive metalfarver: Anniversary Black, Rouge Flamme og Jamaica Blue. Striber i blåt eller rødt på gitteret udtrykker eksklusiviteten af XF 90-års jubilæumsudgaven. En håndlavet version af DAF’s berømte historiske logo vises med stolthed på forsiden af lastbilen, samt på siderne og bagsiden af førerhuset.

Topklasse udstyret

DAF’s unikke 90-års jubilæumsudgave er meget rigt specificeret. Den byder blandt andet på luftaffjedret Super Space Cab med alle udvendige dele i førerhusfarve, LED-forlygter, Skylights, tåge- og kurvelygter, tagvindafviser med sidevindafvisere, sideskørter (4x2) og Alcoa aluminiumhjul. Lufthorn monteres på førerhusets tag.

Unikt interiør

Det ultrakomfortable interiør - i ”Exclusive” trim - har unikke detaljer som f.eks. det historiske DAF-logo præget i nakkestøtten på de luftaffjedrede ”Xtra Leather” stole. DAF’s klassiske logo anvendes også som dekoration på dørene, på chaufførinformationspanelet og det avancerede radionavigationssystem.
Desuden er den indvendigt trimmet med lædersæder, læderarmlæn, og læderfinish på dørpaneler og rat. Klimakontrol, tagmonteret parkeringskøler, TruckPhone, mikrobølgeovn, DAF’s velkendte køleskab under nederste køje og DAF Night Lock er altsammen inkluderet.

Luksus gave sæt

Hver 90-års jubilæumudgave af XF leveres med et nummereret luksuriøst gavesæt. Sættet indeholder en læderrejsetaske, en stilfuld jakke med læderdetaljer, en DAF Waterman pen i skræddersyet læderboks, en læder kreditkortpung og en skitse af 90-års jubilæumsudgaven signeret af DAF’s chefdesigner Bart van Lotringen.

Hub van Doorne

”Da han udviklede sine lastbiler, fokuserede Hub van Doorne på teknologi, funktionalitet og chaufførkomfort”, sagde Preston Feight, DAF Trucks’ President. “Denne ekstraordinære 90-års jubilæumsudgave er en hyldest til grundlæggeren af vores store firma”.


 
 
 

Pressekontakter

Er du journalist? Kontakt os for at få flere oplysninger om virksomheden, vores produkter og tjenester samt andre emner.

Rutger Kerstiens
Corporate Communications Department

Telefon: +31 (0)40 214 4191
E-mail: rutger.kerstiens@daftrucks.com