International Truck of The Year 2018 DAF XF and CF

DAF's nye CF og XF kåret som "International Truck of the Year"

 
  • 22 november 2017
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

En uafhængig komité bestående af førende fagjournalister fra 23 europæiske lande har kåret DAF's nye CF og XF lastbiler som "International Truck of the Year 2018". Den mest prestigefyldte pris inden for den europæiske lastbilbranche blev overrakt til DAF Trucks’ President, Preston Feight, af komitéens formand, Gianenrico Griffini, ved Solutrans-messen i Lyon. 

 

DAF's nye CF og XF lastbiler er udstyret med helt nye drivlinjer med supereffektive gearkasser og bagaksler. Sammen med de nye, kompakte efterbehandlingssystemer, den sofistikerede software og de aerodynamiske optimeringer giver disse innovationer en forbedret brændstofeffektivitet og en CO2-reduktion på imponerende 7%. De nye lastbiler byder på en vægtreduktion på op til 300 kg, hvilket gør kunderne i stand til at øge deres effektivitet endnu mere. 

Nye standarder for den samlede ydeevne

"Den årlige pris tildeles den nye lastbil eller den nye modelserie, der har ydet det største bidrag til vejtransporteffektiviteten, baseret på flere vigtige kriterier som teknologisk innovation, chaufførkomfort, trafiksikkerhed, køreegenskaber, brændstoføkonomi, miljøpåvirkning og samlede driftsomkostninger (TCO)", sagde komitéens formand, Gianenrico Griffini. "Med introduktionen af de nye CF og XF lastbiler har DAF leveret en serie af mellemtunge og tunge lastbiler, der sætter nye standarder for drivlinjeeffektivitet og den samlede ydeevne."

En stor anerkendelse

DAF Trucks’ President, Preston Feight, modtog den prestigefyldte pris "International Truck of the Year 2018" på vegne af de 10.000 DAF medarbejdere på tværs af Europa. "Æren tilfalder hvert eneste medlem af DAF organisationen", tilføjede han. "Vi har allesammen arbejdet hårdt på at gøre de bedste lastbiler på markedet endnu bedre. Resultatet er de nye CF og XF lastbiler, der er i absolut topklasse. Det er fantastisk, at alle vores bestræbelser nu er blevet belønnet. Det, at vi har vundet prisen "International Truck of the Year 2018" er også en anerkendelse for vores leverandører og forhandlere og ikke mindst en hyldest til alle de kunder, der har valgt eller kommer til at vælge DAF's nye CF eller XF lastbiler. Komitéen udtalte også, at lastbilerne viser vejen inden for transporteffektivitet. "

International Truck of The Year 2018 DAF New XF New CF

 
 
 

Pressekontakter

Er du journalist? Kontakt os for at få flere oplysninger om virksomheden, vores produkter og tjenester samt andre emner.

Rutger Kerstiens
Corporate Communications Department

Telefon: +31 (0)40 214 4191
E-mail: rutger.kerstiens@daftrucks.com