DAF delivers 500th truck to Jordan

DAF leverer lastbil nr. 500 i Jordan

Ny ejer vælger DAF på grund af lave omkostninger (TCO) og stor driftssikkerhed

 
  • 12 september 2017
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

DAF har leveret lastbil nr. 500 til Jordan. Det må siges at være lidt af en milepæl, eftersom lastbilproducenten med base i Eindhoven først trådte ind på det jordanske marked i 2014. Leveringen af denne DAF CF85 4x2 Euro 3 trækker siger noget om den position, som DAF Trucks har opnået i Jordan, hvor en markedsandel på over 25% har gjort den hollandske lastbilproducent til markedsleder.

 

Lastbil nr. 500 er en del af en ordre på i alt 50 lastbiler, som virksomheden Euro Shipping Services (ESS) i Amman har afgivet. ESS er en stor virksomhed med speciale i intermodal transport inden for shipping, spedition, containerfragt, stykgodsfragt, luftfragt og opmagasinering.

Med de 50 nye lastbiler fra DAF har ESS som mål at udnytte det stigende transportbehov i Jordan. Og ifølge de to ESS-ejere Issam Sacca og Mahmoud Omran er det ikke tilfældigt, at valget faldt på CF85 modellen: "DAF lastbiler er utroligt brændstofeffektive, og det er en af grundene til, at de samlede omkostninger (TCO) er så favorable. Men CF modellens høje niveau af sikkerhed, pålidelighed og robusthed, har helt sikkert også spillet en rolle, da vi skulle vælge den lastbil, som vi ville føje til vores flåde på 90 køretøjer. Og så har vi stor tiltro til både den eftermarkedssupport og de ekstra serviceydelser, som den lokale DAF forhandler Manaseer tilbyder."

Til områder med hårdt terræn som f.eks. i Mellemøsten udstyrer DAF sine lastbiler med bl.a. en ekstra robust drivlinje, forstærkede hjulkasser, et overdimensioneret kølesystem og et specialtilpasset luftindtag.

"Driftsbetingelserne i lande som f.eks. Jordan er ofte meget krævende, og det tilpasser vi naturligvis vores lastbiler til", siger Michiel Kuijs, Managing Director Sales Operations. "Vi tilbyder samme DAF oplevelse for alle vognmænd uanset hvor i verden, de befinder sig: Maksimal oppetid og lave vedligeholdelsesomkostninger til de lavest mulige samlede omkostninger (TCO). Det er ikke uden grund, at vi har opnået at blive markedsleder på det jordanske marked på 4 år. Markedet for lastbiler i segmentet 16 ton og derover, omfatter ca. 600 køretøjer, og DAF har allerede erobret en markedsandel på over 25%."


 
 
 

Pressekontakter

Er du journalist? Kontakt os for at få flere oplysninger om virksomheden, vores produkter og tjenester samt andre emner.

Rutger Kerstiens
Corporate Communications Department

Telefon: +31 (0)40 214 4191
E-mail: rutger.kerstiens@daftrucks.com