Den bedste universallastbil på vejen

DAF CF er velegnet til regional, national eller international transport, jævne veje eller ujævnt terræn. Det gør ingen forskel for DAF CF serien, der fås enten som trækker eller forvogn i konfigurationer med to, tre eller fire aksler. Den multifunktionelle lastbil er bygget til at håndtere intensiv drift og yder maksimalt på ethvert område - fra bulk- og tanktransport til krævende arbejde i byggebranchen og affaldsindsamling til almindelig distributionskørsel.

  • Forbedret brændstofeffektivitet samt større motorkraft og drejningsmoment ved lavere omdrejninger.
  • Op til 100 kilogram højere nyttelast.
  • Serviceintervaller op til 200.000 km.
  • En sand drøm for karosseribyggere.
  • DAF Connect flådestyringssystem for maksimal transporteffektivitet
 
DAF CF DTE

DAF transporteffektivitet leverer absolut topklasse

DAF CF byder på branchens bedste brændstoføkonomi. Højere drejningsmoment ved lavere omdrejningstal i kombination med optimerede drivlinjer, nye og højeffektive bagaksler, forbedret elektronik og en række aerodynamiske optimeringer giver en op til 7% bedre brændstofeffektivitet ved langturskørsel. Det er brændstofbesparelser, der hjælper dig med at reducere dine samlede ejerskabsomkostninger.

 
fuel consumption

7

lavere brændstofforbrug

Additional payload

100

kg højere nyttelast

Service check up

200,000

km serviceintervaller

 
Click here
Fuel efficiency

Højere nyttelaster

DAF CF er lettere end før, hvilket muliggør højere nyttelaster og dermed større rentabilitet. Et nyt og meget effektivt, men ultrakompakt efterbehandlingssystem til udstødningsgas (EAS) giver en vægtbesparelse på 50 kg. Omdesignede motorer og chassisoptimeringer bidrager ligeledes til yderligere vægtbesparelser. Dette kan afhængigt af akselkonfigurationen reducere køretøjets vægt med op til 250 kg. DAF CF kan medbringe mere last, hvilket er en uvurderlig egenskab i forbindelse med f.eks. distributionskørsel, hvor hvert et kilo tæller.

Maksimal oppetid

CF'eren er allerede berømt for sin høje driftssikkerhed. Og med de nye elektriske og elektroniske komponenter er den nu endnu mere driftssikker. Ledningsføring og tilslutninger er forbedret og forenklet for at opnå størst mulig driftssikkerhed og fantastisk fleksibilitet, når det drejer sig om tilføjelsen af ekstraudstyr. Resultatet er maksimal køretøjstilgængelighed og lavere driftsomkostninger. Serviceintervallerne er tilmed forlænget helt op til 200.000 kilometer!

 
 
 

 

Se mere om DAF CF

 

DAF CF
Udvendigt design

Udvendigt har DAF CF en række designelementer, der virkelig får den til at skille sig ud fra mængden.

DAF CF
Standarden for chaufførkomfort

Fordi DAF CF er den mest alsidige lastbil på markedet, kan førerhuset tilpasses til både chaufførens personlige præferencer og de forskellige transportbehov.

 
DAF XF
Drivlinje i topklasse

Forudsætningen for at opnå op til 7 % bedre brændstoføkonomi og dermed op til 7 % lavere CO2-emissioner er at have den rette drivlinje.

DAF CF
Det optimale fundament at bygge videre på

DAF CF byder på enestående fleksibilitet med hensyn til chassiskonfigurationer, og dét er uanset, om den er udstyret med en kroglift, en fladvogn, en bokstrailer eller en anden type opbygning.

 
DAF 3D truck configurator

DAF lastbilkonfigurationsværktøj

Effektivitet begynder med valget af den rigtige lastbil, der er skræddersyet til dit specifikke anvendelsesområde. Konfigurér førerhus, farve, udvendigt design, drivlinje, chassis og meget mere med DAF's 3D-lastbilkonfigurationsværktøj.

Start konfigurationsværktøj
 
 

Vores DAF forhandlere vejleder dig 

Effektiv transport kræver mere end bare den perfekte lastbil. Derfor tilbyder vores DAF forhandlere en samlet transportløsning i form af en række professionelle tjenester og hjælper dig med at vælge det rette køretøj, arrangere finansiering og holde din vognpark i perfekt stand.

DAF Connect visual

Connected Services

Vognparksstyringsplatformen DAF Connect giver dig indsigt i, hvordan dine chauffører, dine lastbiler og dine logistikprocesser klarer sig lige nu og her. Oplysningerne er tilgængelige online 24 timer i døgnet, 365 dage om året, og hjælper dig med at øge køretøjstilgængeligheden, reducere dine driftsomkostninger og optimere din logistikeffektivitet.

Læs mere