New-Generation-DAF-trucks-come-alive-digitally

New Generation DAF lastbiler digitalt

Digital lancering af New Generation XF, XG og XG⁺:

 
Download
  • 24. juni 2021
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

DAF Trucks vækker New Generation XF, XG og XG⁺ til live på computerskærme og mobile enheder med en imponerende app, der giver en forstærket virkelighed, og en fuldstændig medrivende virtuel onlineoplevelse – en nyskabelse inden for branchen. Begge initiativer afspejler sloganet for New Generation DAF lastbiler, "Start the Future".

 

Med den interaktive og virkelighedstro New Generation DAF-app – som kan downloades via app-butikkerne på Google Play og Apple – er samtlige detaljer på New Generation XF, XG og XG+ blot et enkelt swipe væk på en hvilken som helst mobil enhed. Ved hjælp af kameraet på din mobiltelefon eller tablet kan softwaren placere lastbilen, hvor du ønsker det. På skrivebordet, på en parkeringsplads eller endda i en stue. App-brugere kan derefter udforske lastbilen fra alle vinkler, både indvendigt og udvendigt, og opdage alle detaljer og funktioner uden at forlade sædet.

Virtuel køretur
DAF Virtual Experience, et medrivende og interaktivt onlinemiljø, er blevet lanceret samtidig med New Generation DAF-appen, og den efterligner på overbevisende facon sin fysiske ækvivalent på DAF's Onsite Experience Centre i Eindhoven. Dette virtuelle domæne tilbyder shows, præsentationer, videoer, en live chat og endda muligheden for at tilmelde sig en virtuel køretur i New Generation XG og XG+. Et besøg på DAF museet og en virtuel webshop er også inkluderet. Der vil blive tilføjet flere funktioner i løbet af året.

Opdag funktioner
Hjertet i denne virtuelle oplevelse er showroomet "Start the Future". Her kan besøgende komme helt tæt på New Generation XF, XG og XG+ og opdage nogle af de vigtige funktioner, der gør disse nye serier af lastbiler så revolutionerende.

Avanceret spilmiljø
Richard Zink, Director Marketing & Sales: "DAF Virtual Experience er designet til at fungere på alle enheder – stationære og mobile. Det er reaktionsstærkt, hurtigt og meget mere end blot en videoproduktion med udseende og fornemmelse som et avanceret gaming-miljø. New Generation DAF-appen og DAF Virtual Experience er en del af en omfattende digital lancering af en ny generation af lastbiler, og samtidig kommer der også en ny generation inden for kommunikation."

app-store     

  


͏ 


 
 

For detaljer om pressekontakt: 

Rutger Kerstiens
Corporate Communications Department

Telefon: +31 (0)40 214 4191
E-mail: rutger.kerstiens@daftrucks.com

 

DAF PR Manager Rutger Kerstiens