Download
  • 9. april 2021
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

DAF kårer "International Dealers of the Year 2021"

Den britiske forhandlergruppe Lawrence Vehicles Ltd. er blevet kåret som "DAF International Dealer of the Year 2021" på onlinemødet DAF International Dealer Meeting. Lawrence Vehicles udmærker sig ved kundeservice og er en ledende aktør på det britiske marked for lastbiler, reservedele og finansielle tjenesteydelser. Zarpellon fra Italien blev kåret som "PACCAR Parts Europe International Dealer of the Year". Chassis Cab fra Storbritannien modtog prisen som "PACAR Financial Europe International Dealer of the Year". Den polske forhandler DBK vandt i kategorien "Used Truck Dealer of the Year". 

 
The-British-dealer-group-Lawrence-Vehicles-has-been-awarded-DAF-Dealer-of-the-Year-2021-01
Den britiske forhandlergruppe Lawrence Vehicles Ltd. er blevet kåret som "DAF International Dealer of the Year 2021".
 

"Kun en forhandler, der fungerer usædvanligt godt og er en sand ekspert i alle aspekter af virksomheden, fortjener titlen "DAF International Dealer of the Year", sagde Harry Wolters, administrerende direktør hos DAF Trucks, ved onlinepræmieceremonien. "En sådan forhandler sætter standarden inden for alle aspekter af kundetilfredshed og -service samt inden for virksomhedsledelse. De udmærker sig virkelig ved salg og service af nye og brugte lastbiler. Desuden støtter vinderen af "DAF International Dealer of the Year" aktivt sine kunder med de fremragende tjenester, der tilbydes af PACCAR Parts og PACCAR Financial."

"DAF International Dealer of the Year 2021"

"Forhandlergruppen Lawrence Vehicles fra Storbritannien har et skarpt fokus på at forbedre kundeoplevelsen og søger altid efter muligheder for at udvide sine aktiviteter, f.eks. ved at yde proaktiv kundesupport via DAF Connect og ved konstant at investere i uddannelse af sine teknikere," sagde Harry Wolters. "Derudover investerer de løbende i DAF mærket og har for nylig åbnet et imponerende nyt klargøringscenter for at forbedre kundeoplevelsen endnu mere. Lawrence Vehicles er et lysende eksempel for andre forhandlere. De tilbyder sine kunder et professionelt og dygtigt team, der ikke blot brænder for, men også er engageret i at opnå løbende forbedringer år efter år. Beviset kan findes i det høje niveau af kundetilfredshed. Mine lykønskninger til hele teamet!"

"PACCAR Parts International Dealer of the Year 2021"

"Zarpellon fra Italien – vinder af sidste års "Growth Award" – viser, at hårdt arbejde betaler sig. Deres salg af både lastbiler og reservedele steg betydeligt i løbet af de sidste 12 måneder. Desuden investerede Zarpellon i det fremtidige reservedelssalg ved at åbne sine nye avancerede reservedelslagerfaciliteter. Teamet hos Zarpellon har stor succes med det, de gør, nemlig at tilbyde deres kunder fremragende service," siger Dick Leek, administrerende direktør for PACCAR Parts Europe. "De opnåede en stærk markedsandel med et omfattende fokus på reparations- og vedligeholdelseskontrakter, så kunderne kan fokusere fuldt ud på deres kerneforretning. Desuden har Zarpellon været åben under hele Covid-19-pandemien, og deres medarbejdere var og er aktivt i kontakt med kunderne for at være deres partnere i branchen."

"PACCAR Financial Europe International Dealer of the Year 2021"

En fremragende støtte til kunder mht. at levere de bedst mulige finansielle tjenesteydelser og skræddersyede reparations- og vedligeholdelseskontrakter gav velfortjent den britiske DAF forhandler Chassis Cab prisen som "PACCAR Financial International Dealer of the Year", siger Gerrit-Jan Bas, administrerende direktør for PACCAR Financial Europe. "Denne forhandler har ikke blot præsteret over al forventning ift. alle mål sidste år, de fortsatte også med at mene, at kunden altid skal behandles som en konge. Chassis Cab ved også nøjagtigt, hvad der skal til for at opnå succes som transportvirksomhed. De tilbyder komplette transportløsninger, der garanterer maksimalt udbytte for kunden, og disse løsninger omfatter attraktive finansieringstilbud."

"DAF Used Truck International Dealer of the Year 2021"

Prisen som "DAF Used Truck International Dealer of the Year" gik til DAF forhandleren DBK fra Polen. Gerrit-Jan Bas, administrerende direktør for PACCAR Financial Europe og ligeledes ansvarlig for programmet for brugte DAF lastbiler: "DBK har en klar vision om, hvad der kræves for at en kunde kan få succes. Denne forhandler ved, at forhandlerens succes er et logisk resultat, når kunden har succes og er tilfreds med produkterne og serviceydelserne. Det kræver engagement og fokus at sælge en brugt lastbil. Det handler om at finde den bedst mulige løsning til kundens transportbehov. Og DBK yder en fremragende indsats på dette område, hvilket garanterer ejeren maksimalt udbytte af sin investering."

Ud over "International Dealer of the Year Awards 2021" modtog følgende forhandlere en "Gold Award" for deres fremragende allround forhandlerpræstation:

  • Ford & Slater, Storbritannien
  • ESA Trucks Polska, Polen
  • Nirvauto, Spanien
  • Hungarotruck, Ungarn
  • Centrako Group, Litauen


͏ 


 

Pressekontakter

Er du journalist? Kontakt os for at få flere oplysninger om virksomheden, vores produkter og tjenester samt andre emner.

Rutger Kerstiens
Corporate Communications Department

Telefon: +31 (0)40 214 4191
E-mail:rutger.kerstiens@daftrucks.com

 
DAF PR Manager Rutger Kerstiens