DAF Connect Webshop

DAF udvider DAF Connect-funktionaliteten

Ny webshop og Open Platform

 
Download
  • 6. april 2021
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

DAF Trucks tilføjer igen en ny funktionalitet til DAF Connect platformen for online vognparkstyring. En webshop giver mulighed for at administrere DAF Connect-abonnementer med blot et museklik, og Open Platform sikrer nu nem integration af vognparkstyringssoftware fra tredjepartsleverandører.

 

Flere og flere af de lastbiler, der ruller af DAF's samlebånd, er udstyret med DAF Connect plaformen for online vognparkstyring. DAF's brugervenlige onlinevognparkstyringssystem giver et overblik over, hvordan chauffører, køretøjer og logistiske processer præsterer, når som helst og hvor som helst. Disse data hjælper med til at øge køretøjets oppetid, reducere driftsomkostningerne og opnå optimal lastbileffektivitet.

DAF Connect-webshop

En ny funktion i DAF Connect-portalen er en webshop, der hjælper transportvirksomheder med at administrere deres DAF Connect-abonnementer med blot et enkelt museklik. Det betyder, at kontrakter kan udvides med ekstra tjenesteydelser online, hvilket øger brugervenligheden og effektiviteten.

Hurtigt overblik

"Webshoppen gør det meget nemt at administrere abonnementer," siger Jorg Wijnands, marketingchef hos DAF Connect. "Onlineinstrumentpanelet viser hurtigt, hvilke apps der er tilgængelige til køb eller udvidelse."

DAF Connect Open Platform

En anden nyskabelse er forbedringen af DAF Connect Open Platform, som illustrerer de store fordele ved DAF Connect i forhold til andre vognparkstyringssystemer. DAF Connect er baseret på betroede partnerskaber mellem udvalgte tredjepartsleverandører og understøtter nu nem integration med eksisterende vognparkstyringssystemer og transportstyringssystemer. 

Forbedret integration af tredjepartssoftware

DAF Connect Open Platform gør det også muligt for betroede tredjepartsleverandører af vognparkstyringssoftware at hente data direkte fra Connect. Dette mindsker antallet af dyre hardwaremoduler i køretøjet og muliggør plug-and-play-integration, hvilket reducerer de samlede ejeromkostninger for vores kunder. Jorg Wijnands konkluderer: "DAF Connect Open Platform er den bedste fleksible løsning til hardwareintegration af professionelle transportløsninger."

 


͏ 


DAF Connect

DAF Connect i detaljer

DAF Connect er en platform designet til at øge køretøjstilgængeligheden, reducere driftsomkostningerne, forbedre effektiviteten og maksimere den logistiske fleksibilitet. DAF Connect portalen viser direkte de oplysninger, som er vigtige for din virksomhed, uanset størrelsen på din vognpark.

Læs mere om DAF Connect
 
 

Pressekontakter

Er du journalist? Kontakt os for at få flere oplysninger om virksomheden, vores produkter og tjenester samt andre emner.

Rutger Kerstiens
Corporate Communications Department

Telefon: +31 (0)40 214 4191
E-mail:rutger.kerstiens@daftrucks.com

DAF PR Manager Rutger Kerstiens