Download
  • 10 december 2020
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

Stor ordre til DAF Components fra Solaris

120 motorer til bytransport i Nazareth og Jerusalem

Den førende busproducent Solaris har afgivet en ordre på 120 motorer til DAF Components. PACCAR MX-11 Euro 6 motorerne bliver leveret i kombination med DAF's kompakte efterbehandlingssystem til udstødningsgas (EAS) og er beregnet til brug i den nye Urbino nU18 ledbus, som snart bliver introduceret i Israel til offentlig transport i og omkring Nazareth og Jerusalem.

 
Large-order-for-DAF-Components-from-Solaris
 

DAF Components er en førende og uafhængig leverandør af komponenter som f.eks. motorer, aksler og førerhuse, der bruges over hele verden af producenter af turistbusser, rutebusser og specialkøretøjer i landbrugs- og industrisektoren. 

Fremragende køreegenskaber, komfortabel og maksimal udnyttelse

De 120 PACCAR MX-11 Euro 6 motorer, som Solaris har bestilt, tilbyder 370 hk/270 kW og et drejningsmoment på 1.900 Nm ved 900 o/min. En flad drejningsmomentkurve sikrer jævn kørsel og maksimal passagerkomfort. Solaris valgte også PACCAR motorerne på grund af deres enestående pålidelighed og ekstremt lave vedligeholdelsesomkostninger. Desuden sikrer vedligeholdelsesplanen med kun ét serviceinterval om året maksimal udnyttelse af køretøjerne.

500 Solaris busser er allerede udstyret med PACCAR motorer i Israel

Solaris har i mange år leveret busser til kørsel i by- og landområder i Israel. Takket være den nye ordre har antallet af Solaris busser udstyret med en PACCAR motor, som er blevet leveret til Israel, oversteget 500. Vedligeholdelsen af ledbusserne bliver udført af forhandlere, der er tilknyttet DAF importøren Tashtit i samarbejde med Solaris importøren Afifi.

 

Pressekontakter

Er du journalist? Kontakt os for at få flere oplysninger om virksomheden, vores produkter og tjenester samt andre emner.

Rutger Kerstiens
Corporate Communications Department

Telefon: +31 (0)40 214 4191
E-mail: rutger.kerstiens@daftrucks.com

DAF PR Manager Rutger Kerstiens