Download
  • 11 februar 2020
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

DAF hylder "International Dealers of the Year 2020"

Den britiske forhandlergruppe Ford & Slater er blevet tildelt prisen som "DAF International Dealer of the Year 2020" på DAF's internationale forhandlermøde i Vilamoura i Portugal. Ford & Slater udmærker sig ved kundeservice og er en ledende aktør på det britiske marked for lastbiler, reservedele og finansielle tjenesteydelser. Groupe Lefevre i Frankrig blev tildelt prisen som "PACCAR Parts Europe International Dealer of the Year", mens tyske EBB Truck-Center modtog prisen som "PACCAR Financial Europe International Dealer of the Year". Centrako i Litauen blev nummer ét i den nye kategori "Used Truck Dealer of the Year".

 
DAF Dealer of the Year Ford & Slater
Prisen ”DAF International Dealer of the Year Award 2020” blev overrakt af DAF Trucks president Harry Wolters (til højre) og DAF Marketing & Sales Director Richard Zink (til venstre) til Tim (venstre midt) og Nigel Strevens, som er adm. direktører hos Ford & Slater (UK).
 

"DAF International Dealer of the Year 2020"

 "For at blive kåret som "DAF International Dealer of the Year" skal en forhandler klare sig exceptionelt godt og være kompetent inden for alle aspekter af virksomheden," sagde Harry Wolters, administrerende direktør i DAF Trucks, ved prisoverrækkelsen. "For at vinde prisen skal du levere den højeste kvalitet med hensyn til kundetilfredshed og service samt virksomhedsledelse. DAF's bedste forhandler er en, der udmærker sig inden for salg og vedligeholdelse af både nye og brugte lastbiler, og som bedre end nogen anden kan støtte kunderne til at maksimere deres afkast via tjenester som dem, der udbydes af PACCAR Parts og PACCAR Financial."

"Forhandlergruppen Ford & Slater fra Storbritannien opretholder et skarpt fokus på at forbedre kundeoplevelsen og søger konstant at udvide sine aktiviteter, f.eks. ved at levere proaktiv kundesupport via DAF Connect og ved at investere i flere servicestationer og uddannelse for sine teknikere. Gruppen har også forbedret effektiviteten af workshoppene på sine 11 forskellige DAF lokaliteter, hvor kunderne kun får den bedste service. Ford & Slater har i årevis været et lysende eksempel for andre forhandlere. Denne britiske forhandlergruppe råder over et professionelt og veluddannet team, der brænder for og er engageret i at opnå forbedringer år efter år. Beviset kan findes i det høje niveau af kundetilfredshed. Mine lykønskninger til hele teamet!"

‘PACCAR Parts International Dealer of the Year 2020’

 "Forhandlergruppen Groupe Lefevre opererer fra 13 lokationer i Frankrig med det formål at sikre, at kunderne altid kan regne med fremragende reservedelstilgængelighed. Det er det, der gør organisationen til et glimrende eksempel på fremragende service," ifølge Dick Porre, administrerende direktør i PACCAR Parts Europe. "Takket være deres uovertrufne reservedelstilgængelighed samt intelligente eCommerce løsninger hjælper Groupe Lefevre sine kunder med at opnå den størst mulige effektivitet og oppetid. Groupe Lefevre er konstant på udkig efter nye ideer og er altid villige til at iværksætte initiativer fra PACCAR Parts for at hæve kundetilfredsheden til endnu højere niveauer. Som eksempler kan nævnes TRP servicelokaliteten i Vesoul og den aktive støtte til PACCAR Parts Fleet Services programmet for internationale vognparker."

"PACCAR Financial Europe International Dealer of the Year 2020"

 DAF forhandleren EBB Truck-Center i Tyskland er den velfortjente vinder af titlen "PACCAR Financial International Dealer of the Year", ifølge Gerrit-Jan Bas, administrerende direktør i PACCAR Financial Europe. "Denne forhandler ved præcist, hvad kunden har brug for for at få succes. Hos EBB Truck-Center har kunden altid ret. Teamet leverer den bedste lastbil til opgaven sammen med en klar finansieringsplan og skræddersyede reparations- og vedligeholdelseskontrakter. Med andre ord, komplette transportløsninger, der sikrer maksimalt afkast for kunden."

"DAF Used Truck International Dealer of the Year 2020"

 Førstepræmien i en ny kategori – DAF Used Truck International Dealer of the Year – gik til DAF forhandleren Centrako i Litauen. Gerrit-Jan Bas, administrerende direktør i PACCAR Financial Europe og ligeledes ansvarlig for programmet for brugte DAF lastbiler: "Det kræver engagement og fokus at sælge en brugt lastbil. Man vil finde den bedst mulige løsning til kundens transportbehov. Centrako har taget denne opgave meget alvorligt og har etableret en professionel organisation for brugte lastbiler. De er overbeviste om, at det er præcis der, der kræves for at få succes på lang sigt, også hvad angår salg af nye lastbiler. Centrako sikrer det perfekte match mellem køretøj og udnyttelse og er også aktive i udviklingen af tjenesteydelser, specielt til brugte lastbiler, således at den nye ejer er garanteret maksimal udbytte af sin investering. De scorer også meget højt inden for næsten alle andre aspekter af forhandlervirksomheden."

Ud over "International Dealer of the Year Awards 2020" modtog følgende forhandlere en "Gold Award" for deres fremragende allround forhandlerpræstation:

  • Turbo’s Hoet Group, Bulgarien
  • Ciron, Frankrig
  • Hiltl Fahrzeugbau, Tyskland
  • De Burgh, Holland
  • Van Tilburg-Bastianen Group, Polen

 

 

Pressekontakter

Er du journalist? Kontakt os for at få flere oplysninger om virksomheden, vores produkter og tjenester samt andre emner.

Rutger Kerstiens
Corporate Communications Department

Telefon: +31 (0)40 214 4191
E-mail: rutger.kerstiens@daftrucks.com

DAF PR Manager Rutger Kerstiens