Saving on fuel with a nearly new DAF truck

15% brændstofbesparelse med en næsten ny DAF

 
Download
  • 20 januar 2020
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

Køb af en brugt DAF lastbil kan give en brændstofbesparelse på 15% – måske endda mere. De første brugte, ultraeffektive lastbiler fra den nye DAF generation fås nu hos DAF forhandlerne og de fire DAF brugtbilscentre – komplet med fabriksgaranti, den nyeste indbyggede teknologi og maksimalt 400.000 kilometer på vejene. Det er også muligt at lease en næsten ny lastbil til en meget favorabel pris.

 

"Erfaringen viser, at mange af dem, der køber en næsten ny lastbil fra 2017-serien, tidligere kørte i en Euro 5 lastbil," siger Marty van den Dungen, der er salgsdirektør hos DAF Used Trucks. "De kan ret nemt opnå en brændstofbesparelse på op til 15%. For ikke at nævne de fordele, der er forbundet med at køre i en Euro 6 lastbil, når vi snakker om vejafgifter og særlige tilladelser til at køre i områder, f.eks. visse byer, industriområder og havne."

Mere effektiv, komfortabel og støjsvag

Enhver, der kører i en første generation Euro 6 lastbil, kan opnå en brændstofbesparelse på op til 7%, ifølge resultaterne af tests foretaget af journalister fra hele Europa. "Dertil kommer serviceintervaller på 200.000 kilometer, op til 250 kg ekstra nyttelast og den fantastiske komfort fra den nyeste generation af lastbiler," siger Van Den Dungen. "De er mere støjsvage end nogensinde, skifter gear næsten ubemærket og er som standard udstyret med et fantastisk nyt airconditionsystem. Og fartpiloten og EcoRoll-funktionens brugervenlighed er af en anden verden!"

"15% lavere brændstofforbrug"

"Investeringen i en vognpark af brugte DAF Euro 6 lastbiler har været alle pengene værd," siger Carlos Liste, der er ejer af Maquisaba Logistics i Santa Comba i Spanien. "De er utroligt driftssikre, og vi opnår en brændstofbesparelse på op til 15% i vores daglige drift sammenlignet med Euro 5 lastbilerne. Blandt andet takket være den højere nyttelast og de længere serviceintervaller har den nyeste generation af Euro 6 lastbiler løftet effektiviteten af min vognpark op på et meget højere niveau. Og det er ikke alt: Mine chauffører er meget imponerede over den fantastiske komfort og de fremragende køreegenskaber. De elsker deres nye lastbiler."

DAF First Choice lastbiler

Alle brugte lastbiler fra den nyeste Euro 6 generation får betegnelsen "DAF First Choice" hos DAF forhandleren.
DAF First Choice lastbiler ser helt nye ud, underkastes en kontrol, der omfatter 200 kontrolpunkter, og er i tiptop teknisk stand, hvilket garanterer maksimal driftssikkerhed og optimal oppetid. DAF First Choice lastbiler, der er op til 4 år gamle, leveres med en 12 måneders fuld fabriksgaranti, som også dækker alt fabrikstilbehør. Se hele sortimentet af brugte DAF lastbiler på
www.dafusedtrucks.com.

 
 
 
 

For detaljer om pressekontakt: Rutger Kerstiens
Corporate Communications Department

Telefon: +31 (0)40 214 4191
E-mail: rutger.kerstiens@daftrucks.com