DAF International Truck Service

DAF-ITS-roadside-assistance-940

DAF International Truck Service (ITS)

En gratis service til alle DAF kunder

Hvis det uventede skulle ske, kan du trygt stole på DAF International Truck Service. Et enkelt telefonopkald til DAF ITS er alt, der skal til for at mobilisere DAF’s serviceorganisation et hvilket som helst sted i Europa. DAF’s ITS call center er bemandet 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, 365 dage om året. De erfarne operatører giver den nødvendige assistance, så din lastbil er tilbage på vejen igen hurtigst muligt.

Sørger for øjeblikkelig assistance

DAF International Truck Service

Hvis der skulle ske noget uventet, vil et enkelt telefonopkald til DAF's International Truck Service (IS) få din lastbil tilbage på vejene igen med mindst mulig forsinkelse.

DAF ITS: +31 402143000

Fordele

 • Samme telefonnummer uanset hvor du er i Europa: 
  +31 40 214 3000, og du kommer straks i kontakt med en ITS operatør 
 • ITS er bemandet 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, 365 dage om året 
 • ITS kan assistere dig på ti forskellige sprog 
 • ITS giver chaufføren fred i sindet, formidler betalingsgaranti og håndterer andre økonomiske anliggender 
 • For at sikre hurtig og effektiv assistance kan ITS rekvirere hjælp ved ca. 1100 DAF forhandlere og servicepunkter i Europa
 • ITS er bemandet af DAF medarbejdere, placeret i Eindhoven centralt i DAF organisationen 
 • ITS assistance er ikke kun begrænset til lastbilen, hjælp ydes også til trailer, opbygning og chauffør 
 • Dedikerede og specialuddannede mekanikere sørger for at de fleste køretøjer repareres på stedet 
 • ITS adviserer chaufførens hjemmebase, som også holdes løbende opdateret om reparationsforløbet 
 • ITS tager hånd om et strandet køretøj, så det hurtigst muligt kommer tilbage på landevejen 

24 / 7

DAF ITS mechanicNår ITS får et telefonopkald, kontakter de ikke blot den forhandler eller det servicepunkt, som skal yde assistance, men også den hjemmeforhandler, hvor køretøjet normalt bliver serviceret, bliver kontaktet. Dermed kan ITS operatøren straks organisere en betalingsgaranti, så chaufføren ikke behøver at bekymre sig om den økonomiske side af sagen. Det er ligeledes en selvfølge, at ITS adviserer chaufførens hjemmebase, hvis ikke allerede det er sket, og holder firmaet løbende opdateret om reparationsforløbet.

I samarbejde med operatøren, som konstant opdateres om forløbet, kan der også tages beslutning om, hvorvidt det er nødvendigt at få fremskaffet et erstatningskøretøj eller at få en reservedel, som værkstedet ikke måtte have på lager, ekspresfremsendt. Hvis man kigger på hele Europa, kan ITS gøre brug af et stort og velplaceret netværk på ca. 1100 DAF forhandlere og servicepunkter. Hvis uheldet derfor skulle være ude, er DAF kunder sikre på hurtig assistance i ikke mindre end 49 lande – 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen.

10 sprog

DAF ITS callcenter

I dag bliver alle opkald til DAF ITS nummeret (+31 40 214 30 00) besvaret af en ITS operatør, som taler mindst seks sprog. Disse operatører kan yde DAF chaufførerne assistance på i alt ti forskellige sprog. Moderne computerudstyr sikrer, at det DAF servicepunkt, der er nærmest det havarerede køretøj, kan bestemmes ekstremt hurtigt. Svarhastigheden har altid været en af ITS’ mest betydningsfulde styrker.

Når alt kommer til alt, er det vigtigt, at lastbilen kommer tilbage på landevejen så hurtigt som muligt. Derudover er assistancen ikke kun begrænset til selve køretøjet – der tilbydes også hjælp til trailer, opbygning eller endda chaufføren.

Historie

I slutningen af 60’erne og begyndelsen af 70’erne var international vejtransport allerede i vækst. DAF chauffører, der var strandet pga. havari eller uheld, kontaktede DAF’s hovedkvarter i Eindhoven, Holland, og kom typisk til at tale med en fra den internationale salgsafdeling. De blev altid tilbudt hjælp omgående, men behovet for en struktureret og professionel måde at håndtere disse opkald på førte i 1972 til etableringen af ITS (International Truck Service), som på daværende tidspunkt var unik for erhvervskøretøjer.

DAF tjenesteydelser

DAF services

Effektiv transport kræver mere end bare den perfekte lastbil. Bag enhver DAF lastbil står en professionel organisation og et internationalt netværk af forhandlere. De hjælper dig med at vælge det rette køretøj, arrangere finansiering og holde din vognpark i perfekt stand.

Læs mere

Kontakt din lokale DAF forhandler

DAF logo on dealer building

Vil du vide mere? DAF forhandleren vil med glæde fortælle dig alt det, du vil vide om DAF's produkter og tjenesteydelser.

Gå til kontaktformularen

Del denne side

Vi inviterer dig til at dele denne side