DAF Driver Challenge 2019

DAF Driver Challenge 2019

DAF Trucks har lanceret DAF Driver Challenge - en søgning efter de bedste lastbilchauffører i Danmark. De bedste chauffører i de bedste lastbiler. Alle lastbilchauffører, DAF og andre mærker, fra alle brancher kan deltage i DAF Driver Challenge 2019. Så hvis du synes du har det bedste at være, skal du tilmelde dig nu!

De nye XF'ere, CF'ere og LF'ere


Absolut topklasse

Øget drivkraft, utrolige brændstofbesparelser og optimale opbygningsmuligheder. Tilsammen giver det markedets største transporteffektivitet. Uanset om dine transportbehov ligger inden for langturs-, distributions- eller entreprenørkørsel. Uanset om du vil have en forvogn eller en trækker med to, tre eller fire aksler. DAF tilbyder den bedste løsning, der er skræddersyet til enhver opgave.

 • New CF Lineup

  Den nye CF


  En alsidig allrounder. Den ideelle lastbil til talrige anvendelser: Fra entreprenør- til distributionskørsel. Robust, stærk og effektiv. Leverer en skræddersyet løsning til ethvert transportbehov.

  Læs mere
 • New xF Lineup

  Den nye XF


  Standarden inden for international transport. Udviklet til maksimal transporteffektivitet med kraftfulde PACCAR motorer, et gennemtænkt chassis, et attraktivt udvendigt design og et rummeligt interiør.

  Læs mere
 • New LF Lineup

  Den nye LF


  Manøvredygtighed, optimal tilgængelighed, førsteklasses køreegenskaber. Hyppige standsninger og igangsætninger, hurtig læsning og aflæsning: LF'eren klarer det hele uden besvær. 

  Læs mere

Den hurtige vej til...

DAF-3D-truck-configurator

Konfigurér din lastbil

Effektivitet begynder med valget af den rigtige lastbil, der er skræddersyet til dine specifikke behov. Konfigurér din ideelle lastbil med DAF Euro 6 Truck Configurator.

Driver visual

Oplysninger til chauffører

Se vores videoklip med chaufførinstruktioner, eller download vores brugervejledninger for at lære alt om din lastbil lige fra det øjeblik, du drejer tændingsnøglen.

Denmark


 • DAF Trucks Danmark A/S
 • Kokbjerg 1B, 1
  6000 Kolding