DAF smøremidler

DAF smøremidler

DAF smøremidler er et integreret element i sortimentet af originale DAF ombytningsdele og i vores bestræbelser på at forbedre kundefastholdelsen. Takket være det store udvalg af DAF smøremidler kan vi tilbyde dig smøremidler til enhver PACCAR motormodel.

DAF LubricantsUdvalget af DAF smøremidler dækker motorolier af alle typer – fra olier med høj ydeevne til brændstofbesparende olier og fra mineralske olier til syntetiske olier. 

Transmissionsolier er også en vigtig del af DAF's udvalg af smøremidler og omfatter gearolier til manuelle og automatiske gearkasser samt differentialer. For at dække hele programmet tilbyder vi også et komplet sortiment af kølevæsker.

Alle valgte DAF smøremidler opfylder fem afgørende funktioner og overholder således DAF's høje standarder og godkendelseskrav.

1. Smøring

Metaldelene i motorer bevæger sig med meget høje hastigheder og er fremstillet med utroligt stramme tolerancer. God smøring er derfor vigtig.

2. Tætning

Selv om tolerancerne mellem stempel og cylindervæg er ekstremt stram, er der et ubetydeligt mellemrum. Olien er med til at tætne dette mellemrum, så kompressionsforholdet og derigennem motoreffekten opretholdes.

3. Køling

En af olies mindre kendte men vitale funktioner er at overføre varme. Olien fører varmen væk fra varme områder i motoren og spreder varmen, når den føres gennem oliekøleren.

4. Rengøring

Rengøringsmidler i olien er med til at forhindre dannelse af aflejringer på varme overflader. Dette holder motoren ren, specielt stemplerne, og forhindrer, at stempelringe sætter sig fast.

5. Forebyggelse af rustdannelse

Forbrændingen i motoren genererer syrer, som kan forårsage rustdannelse. Olien indeholder specielle rengøringsmidler, som neutraliserer disse syrer og forhindrer rustdannelse.

MAX kort

MAX kort

MAX kortet er gratis og giver dig en lang række fordele, når du køber DAF og TRP dele. Registrér dig nu, og anmod om et personligt MAX kort.

Log ind eller registrér

Kontakt din lokale DAF forhandler

DAF logo on dealer building

Vil du vide mere? DAF forhandleren vil med glæde fortælle dig alt det, du vil vide om DAF's produkter og tjenesteydelser.

Gå til kontaktformularen

Del denne side

Vi inviterer dig til at dele denne side