Sådan gør individuel tilpasning chaufførerne mere tilfredse


 

Ifølge Charles Dehergne, som er direktør for TCDA, AVERTY Transports og DUTAY Transports, fremmer det engagementet og loyaliteten hos chaufførerne at give dem de køretøjer, de vil have, og det er med til at sikre koncernens succes.

TCDA koncernen bygger sin voksende succes på DAF køretøjer. Charles Dehergne var speditør, da koncernen blev grundlagt i 2011, og driver nu TCDA koncernen, som banede sig vej i transportindustrien ved opkøbet af AVERTY Transports og DUTAY Transports. Med sin succes, der har udgangspunkt i fokus på det sociale og delingen af fordele med de ansatte, nåede koncernens omsætning 12 millioner euro i 2016.

Charles Dehergne regner med sine medarbejdere for at kunne øge omsætningen til 20 millioner euro næste år med 2020 Performance Project. "Min drivkraft er at gøre kunderne glade, og nøglen til min succes er at lytte til mine medarbejdere og sørge for, at de også er glade og tilfredse," siger han. "Det er sådan, jeg gør mig fortjent til deres respekt og sørger for, at de føler sig involverede." Han bekymrer sig om sine chauffører og spørger dem ofte til råds i forbindelse med koncernsager. "Jeg betragter dem som fortroppen i mit salgsteam, og jeg inddrager dem i ledelsesdelen," afslører han.

"Min succes afhænger af, at mine chauffører er glade og tilfredse."

Han har ladet sine chauffører vælge deres nye lastbil – de valgte DAF XF, så TCDA direktøren kontaktede straks sin lokale DAF forhandler. "Med den automatiske gearkasse virker DAF XF 510 Euro 6 til at være pålidelig og fungere godt," siger Charles Dehergne. "Dens sideskærme gør den brændstoføkonomisk, og desuden ser det godt ud. Jeg syntes, at DAF værkstedet skabte de bedste kunderelationer. DAF har også et fremragende forhold mellem pris og kvalitet, hvilket bevarede den sociale dimension, jeg gerne ville have i koncernen."

Oversættelse: I begyndelsen af 2017 købte Charles Dehergne ti DAF XF 510 lastbiler med Super Space førerhus, der alle var udstyret med køleboks, køjemadras, TV, parkeringskøler og tagforlygter for at sikre optimal sigtbarhed om natten. Chaufførerne blev henrykte. "Alt dette ekstraudstyr har kostet mig 5.000-6.000 euro pr. køretøj, men nu er jeg i stand til at rekruttere og beholde de bedste chauffører," fortæller Charles Dehergne. "De er en guldmine for min virksomhed." AVERTY og DUTAY købte senere fire DAF XF 480 lastbiler med Super Space førerhus i 2018 og planlægger at købe yderligere fem i 2019.

Fra chaufførens synsvinkel

Aurélien Bignon var ivrig efter at få tildelt en af de ti DAF XF 510 lastbiler med Super Space førerhus, som AVERTY Transports købte i marts 2017. Han har haft en livslang passion for mærket, lige siden hans far tog ham med på ture i sin DAF lastbil, da han var barn. Han var begejstret, da han fik en DAF XF 510 lastbil udstyret med alle de bedste funktioner til hans ugentlige ture, hvor han transporterer friske eller frosne produkter mellem Aizenay i den vestlige del af Frankrig og Paris. "En DAF lastbil er altid så komfortabel," begynder han med strålende øjne. "Den har en stor kabine, en komfortabel køjemadras, en køleboks og et TV... det er en absolut fornøjelse."

"Jeg føler mig mere afslappet, når jeg når frem til kunderne"

Han arbejder på natholdet, så for ham er taglygterne en fantastisk funktion. Men han er mest glad for airconditionsystemet. "Aircondition og parkeringskøler holder temperaturen på det rette niveau i kabinen, også om sommeren," fortæller han. "Jeg føler mig mindre træt, jeg sover bedre, og jeg er mere afslappet, når jeg når frem til kunderne. Det betyder, at de er glade for at have mig til at transportere deres varer."

Bedre service, bedre DAF