DAF forhandlerorganisation

DAF-worldwide-940
Europa er i stigende grad ved at vokse sammen til ét marked med flere og flere transportvirksomheder, som arbejder internationalt. Dette nødvendiggør et ensartet forhandler-netværk, således at vi på bedste vis kan servicere transportører, uanset hvor i Europa de befinder sig.

Det gælder ikke kun for salg af nye og brugte køretøjer, men også for service og salg af dele. DAF forhandlernetværket: En kvalitetsorganisation, som står bag et kvalitetsprodukt.

DAF har ca. 1000 repræsentanter i Europa, der udgøres af DAF Truck Sales Dealers™ (DAF salgsforhandlere) og DAF Service Dealers™ (DAF serviceforhandlere) - hvoraf mange udfylder begge funktioner. One-stop-shopping er grundstenen i denne sammenhæng. Det betyder, at du kan finde alt, hvad du har brug for til din vognpark på én adresse, uanset om det er køb af en ny eller brugt lastvogn, finansiering, vedligeholdelses- og reparationskontrakter, dele og tilbehør eller vedligeholdelse og reparation af tilknyttet udstyr og komponenter, som f.eks. læsselifte, køleaggregater og kraner.

Search your nearest DAF Dealer

Service Partners™

DAF Service Partners™

DAF-service-dealer-490DAF Service Dealers™ er klar til at hjælpe dig med alt, der vedrører vedligeholdelse og reparation. De har det mest avancerede DAVIE XD diagnosticeringsudstyr og et højt kvalificeret servicepersonale. De vil også med glæde hjælpe dig med vedligeholdelse og reparation af andre lastvognsfabrikater. Som en del af TRP programmet har DAF Service Dealers™ (DAF serviceforhandlere) universaldele på lager. Selv om du selv står for vedligeholdelsen af din vognpark, er din DAF forhandler den rette samarbejdspartner for dig. Ikke kun til at levere DAF dele, men også til dine forbrugsmaterialer til værkstedet samt værktøj og dele til dine anhængere, læsselifte og karosseri.

Busser

DAF Coach & Bus Service Partners™

DAF-coach-bus-service-dealer-490DAF har også et netværk af 150 specialiserede DAF Coach & Bus Service Dealers™, som er strategisk placeret langs med hovedfærdselsårerne i Europa. De er orienterede mod vedligeholdelse og reparation af specifikke komponenter, som f.eks. toiletfaciliteter, catering og indbygget lyd- og videoudstyr.

Lastvognssalg

DAF Truck Sales Dealers™

DAF-truck-sales-dealer-450

DAF Truck Sales Dealers™ er orienteret mod salg af nye og brugte køretøjer. Salgsfolkene er transportkonsulenter, der anvender den mest moderne software og en omfattende viden og erfaring til præcist at bestemme de påkrævede specifikationer til en bestemt type anvendelse. Når et køretøjs specifikationer er færdigbeskrevet, bliver køretøjet bestilt direkte fra DAF i Eindhoven. Efter det, er oplysninger om status og leveringstid for det bestilte køretøj altid tilgængelige online.Del denne side

Vi inviterer dig til at dele denne side