Drivlinje i topklasse

Distributionskørsel handler i al sin enkelthed om at tilbyde skræddersyede løsninger. Det er grunden til, at DAF tilbyder LF lastbilen med et unikt udvalg af motorer, gearkasser og bagtøjsudvekslinger, så du får den lastbil, der passer allerbedst til det arbejde, du skal udføre. Uanset hvilken version af den nye DAF LF du vælger, er du sikker på at få høj driftssikkerhed, stor brændstofeffektivitet, fantastisk ydeevne, lave emissionsniveauer og enestående chaufførkomfort.

Kraftfulde motorer

Den nye DAF LF byder på et bredt udvalg af motorer. Disse omfatter den kraftfulde 4-cylindrede PACCAR PX-5 motor på 4,5 liter og den 6-cylindrede PACCAR PX-7 motor på 6,7 liter. Takket være ny software og optimeret varme- og luftstyring er maksimumsmomentet blev øget, og det er tilgængeligt ved lavere omdrejningstal i begge motorer.

Hurtigere bagtøjsudvekslinger

Takket være de nye, hurtigere bagtøjsudvekslinger på op til 3,31:1, er motoromdrejningstallet blevet reduceret med 150 til 200 o/min. ved marchhastighed. I kombination med motorinnovationerne giver disse drivlinjeoptimeringer en brændstofbesparelse på op til 6 %, samtidig med at det lavere støjniveau fra motoren øger chaufførkomforten endnu mere.

Økonomisk og støjsvag

PACCAR PX motorer overholder de nyeste emissionskrav og kan prale af de laveste emissionsværdier nogensinde. Og så betyder deres kompakte design, hvor diverse komponenter er integreret i motorblokken og i topstykket, at motorerne er bemærkelsesværdigt støjsvage, hvilket øger chaufførkomforten endnu mere.

Højtydende gearkasser

For at kunne levere maksimal effektivitet kan den nye DAF LF leveres med en bred vifte af manuelle, automatiserede og automatiske 5-, 6-, 9- og 12-trins gearkasser. Der fås nu også en Allison automatgearkasse til de mest kraftfulde versioner af DAF LF.

DAF LF
 
 

 

Se mere om DAF LF


DAF LF
Chassis

Det optimale fundament at bygge videre på. DAF LF går med sit moderne, stærke og lette chassis ikke på kompromis med robusthed og fleksibilitet.

DAF LF exterior
Udvendigt design

DAF LF lastbilens enestående udvendige design giver den et kraftfuldt og tiltalende look, og den er en fantastisk reklamesøjle for din virksomhed.

DAF LF
Det perfekte arbejdsmiljø

Fra det øjeblik, hvor chaufføren stiger ind i førerhuset, mødes han/hun af den højeste standard af komfort, brugervenlighed og sikkerhed i DAF LF.

 
DAF 3D truck configurator

DAF lastbilkonfigurationsværktøj

Effektivitet begynder med valget af den rigtige lastbil, der er skræddersyet til dit specifikke anvendelsesområde. Konfigurér førerhus, farve, udvendigt design, drivlinje, chassis og meget mere med DAF's 3D-lastbilkonfigurationsværktøj.

Start konfigurationsværktøj