Download
  • 25. september 2021
  • Eindhoven
 

Få de bedste resultater med DAF's dieselpartikelfilterservice

Et dieselpartikelfilter, der fungerer korrekt, er en forudsætning for at opfylde Euro 6 emissionsstandarderne i Europa. Udskiftning af dieselpartikelfilteret i tide forhindrer nedetid, sætter en stopper for det øgede brændstofforbrug og forhindrer alvorlige skader på lastbilen og miljøet. Derfor introducerer vi DAF's dieselpartikelfilterservice.

 
dpf
 

Afhængigt af, hvilken lastbil der anvendes fra modelår 2017, og hvordan den anvendes, er udskiftningsperioden for dieselpartikelfilteret mellem 180.000 og 540.000 kilometer. Hvis partikelfilteret ikke udskiftes i god tid, vil det medføre øget brændstofforbrug og hurtigere ældning af EAS-systemet. Som følge heraf overskrider partikelemissionerne de lovmæssige standarder, og omkostningerne pr. kilometer stiger.

Vi har skabt et særligt program til alle DAF lastbiler, så dieselpartikelfilteret kan udskiftes effektivt, fordi rengøring af dieselpartikelfilteret kræver mere end blot at rense det med trykluft. Det er rigtigt, at andre udbydere af lignende tjenester vil levere det, der visuelt er et rent partikelfilter, men der er enorme forskelle, hvis du kigger nærmere efter. Ifølge undersøgelser, vi har foretaget i en række europæiske lande, var "rensede" partikelfiltre stadig helt op til 93% forurenede. Derimod leverer DAF's dieselpartikelfilterservice et dieselpartikelfilter med samme kvalitet og serviceinterval som det originale dieselpartikelfilter. En anden vigtig forskel er, at vi kan levere det nye dieselpartikelfilter klar til montering, hvilket reducerer værkstedstiden.

Derfor skal du vælge DAF's dieselpartikelfilterservice:

• Dieselpartikelfilter af samme kvalitet som det originale dieselpartikelfilter
• Forhindrer hurtigere ældning af EAS-systemet
• Også det bedste valg til lastbiler fra modelår 2017
• Dieselpartikelfilteret opfylder med garanti Euro 6 emissionsstandarderne i Europa

 

Læs også de øvrige artikler

 

Arkiv med nyheder om reservedele og service