10000th-DAF-truck-built-in-Taiwan-01

DAF lastbil nr. 10.000 samlet i Taiwan

 
Download
  • 13. januar 2021
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

I Dadu, Taiwan, rullede eksemplar nr. 10.000 af den lokalt samlede DAF lastbil af samlebåndet blot tre år efter produktionen af lastbil nr. 5.000. DAF har en markedsandel på næsten 37% inden for 12 ton+-segmentet og er ubestridt markedets førende blandt ikke-asiatiske lastbilmærker på øen. Succesen i Taiwan forventes at vokse yderligere takket være den nylige lancering af den nye Euro 6 lastbilserie.

 

Siden 2005 har DAF Trucks hver uge sendt komponenter til de populære LF og CF serier fra fabrikkerne i Eindhoven og Leyland til Taiwan, hvor deres partner, Formosa Plastics Group, i dag samler fem til seks DAF lastbiler om dagen på en nyligt moderniseret produktionslinje. Alle disse køretøjer er udstyret med de pålidelige og effektive Euro 6 PACCAR-motorer.

Lastbiler af høj kvalitet

"Hver DAF lastbil, der samles i Taiwan, er af samme høje kvalitet som de lastbiler, der kører af produktionslinjerne i Holland og Storbritannien," forklarede Jan van Keulen, direktør for salg og ansvarlig for DAF's globale markeder. "Eksemplar nr. 10.000 af den taiwanske DAF lastbil er en CF 480 trækker, som bruges til at transportere grus og beton til hele Taiwan."

"Køretøjerne er uovertrufne"

Zhi-Yong Qiu, administrerende direktør for Yong Yuan Transport Corporation, bestilte eksemplar nr. 10.000 af den i Taiwan byggede DAF lastbil, baseret på næsten 15 års positiv erfaring med DAF mærket. "Vores blandede vognpark består af ca. 300 køretøjer. For nogle år siden besluttede jeg, at hvert nyt køretøj skulle være et DAF produkt. Simpelthen fordi disse køretøjer er uovertrufne , når det drejer sig om brændstofforbrug, pålidelighed og sikkerhed. Desuden er det lokale DAF forhandlernetværk og deres reparations- og vedligeholdelsessupport enestående."

"Vi hæver barren endnu højere"

"Faktisk sætter DAF's fremragende pålidelighed, lave omkostninger pr. kilometer og højeste chaufførkomfort standarden i branchen," forklarer Seiko Chen, formand for Formosa Plastics Transportation Corporation og Senior Vice President for Formosa Plastics Group. "Og nu, med lanceringen af de nyeste DAF Euro 6 lastbiler, hæver vi barren endnu højere. Desuden understøttes disse fremragende køretøjer af service af høj kvalitet og en fremragende reservedelsforsyning via et fintmasket netværk af officielle DAF forhandlere og servicepunkter i hele landet."

"En fantastisk kompliment til teamet"

"Vi er virkelig stolte af vores partnerskab med Formosa Plastics Group," tilføjede Richard Zink, direktør for marketing og salg og medlem af bestyrelsen for DAF Trucks. "I tæt samarbejde bygger vi fantastiske lastbiler, der er højt værdsat af markedet på grund af deres ydeevne og deres konstruktionskvalitet. Det er en stor kompliment til den dedikation og professionalisme, hvormed Formosa Plastics Group samler de fremragende LF- og CF-serier."

 

Pressekontakter

Er du journalist? Kontakt os for at få flere oplysninger om virksomheden, vores produkter og tjenester samt andre emner.

Rutger Kerstiens
Corporate Communications Department

Telefon: +31 (0)40 214 4191
E-mail:rutger.kerstiens@daftrucks.com

DAF PR Manager Rutger Kerstiens