Hvornår kan jeg besøge en DAF forhandler?

Som chauffør vil du naturligvis gerne have, at lastbilen er på vejen så meget som muligt. Det er derfor vigtigt at vide præcis, hvornår du kan besøge DAF forhandleren med henblik på vedligeholdelse. Når du laver klare aftaler, sikrer det, at du opretholder maksimal oppetid.

 

Sådan laver du en aftale

Når du laver en aftale med din DAF forhandler over telefonen eller online, får du med det samme at vide helt præcist, hvornår du skal aflevere lastbilen, og de vil endda forsøge at give dig et overslag over, hvor længe processen vil vare. Denne gennemsigtige tilgang gør det muligt at tilpasse din tidsplan, så du kan holde de aftaler, du har lavet med kunden. Når alt kommer til alt, er det dét, det handler om!

 
DAF dealer

Gennemsigtighed med en vedligeholdelseskontrakt

Med en DAF MultiSupport-vedligeholdelseskontrakt sikrer du en hurtig gennemløbstid og derfor maksimal udnyttelsesgrad for din lastbil. En anden fordel er, at vedligeholdelsen kan udføres af forskellige forhandlere, hvilket også gør det hurtigere.

 

Afhentning eller aflevering?

Nogle DAF forhandlere tilbyder at komme og afhente din lastbil. Det kan være på din hjemmeadresse eller et andet aftalt sted. Du bør også lave tydelige aftaler i denne henseende for at sikre maksimal oppetid.

 
What does driving a truck cost

Lånelastbil

Hvis værkstedet finder ud af, at lastbilen kræver mere vedligeholdelse end først antaget, får du eventuelt lov til at benytte en anden lastbil i mellemtiden, så du kan overholde dine aftaler. Det afhænger af situationen og er noget, I aftaler sammen.

 

Har du nogen spørgsmål?

Vil du vide, hvor du står, eller er du nysgerrig omkring de fordele, der er forbundet med en DAF MultiSupport-vedligeholdelseskontrakt? Din DAF forhandler står gerne til rådighed med flere oplysninger.

Tilbage til vidensbasen