Du kan stole på DAF!

Denne tids udfordringer beviser, at transportbranchen er en af samfundets livsnerver. Takket være transportfirmaernes ubegrænsede engagement leverer deres ansatte og chauffører hver dag varer til hospitaler, apoteker og supermarkeder. Det er noget, vi hos DAF er helt bevidste om.

Som lastbilproducent og serviceudbyder er DAF en væsentlig del af logistikkæden. Dette vigtige ansvar ligger på vores skuldre såvel som på vores 1.100 forhandlere i hele Europa samt uden for Europa. Sammen vil vi gøre vores yderste for at supportere vores kunder, så de kan fortsætte deres transportaktiviteter. Alle værksteder i hele Europa er åbne, og vores anerkendte vejhjælp - DAF International Truck Service - er fortsat bemandet 24 timer i døgnet.

Vi overvåger konstant vores levering af dele, så vi kan garantere maksimal tilgængelighed og oppetid. Transportbranchen er først og fremmest en branche, som er drevet af mennesker. Derfor kommer individet altid først. Dette er årsagen til, at der er truffet foranstaltninger for at beskytte besøgende hos vores forhandlere såvel som vores ansatte. Vi understreger vigtigheden af optimal hygiejne, vi beder folk om at holde 2 meters afstand fra hinanden, og vi tillader ikke besøgende i vores værksteder, bare for at nævne et par af forholdsreglerne. Alt dette med et mål for øje: at sikre, at coronavirus ikke spreder sig og holde lastbilbranchen kørende. For at udføre vitalt arbejde.