Rexwinkel

Ruud Rexwinkel

“Ekstremt stolt af min DAF XF 90-års jubilæumsudgave”

 

”For Your Eyes Only”

 

250 modeller. Det var den samlede produktion af DAF’s 90-års jubilæumsudgave af XF. Med andre ord garanteret eksklusivitet, og i endnu højere grad, når du har fået nummer 007. Freelancechauffør Ruud Rexwinkel føler sig som en konge på landevejen i sin superluksuriøse jubilæumsmodel. Ruud er freelancechauffør og er normalt at finde bag rattet i en DAF. “Jeg leverer for det meste shippingcontainere fra Rotterdam til Paris eller til frugtdistributionscenteret i Maasdijk,” siger Ruud. “Jeg kan godt lide komfort, og derfor kører jeg i en DAF. Jeg sover bedre i en DAF, end jeg gør i min egen seng derhjemme.”

Ruud runder 130.000 kilometer om året, og hans forrige DAF indgik i handlen, da den havde nået 770.000 kilometer-mærket. For at være helt ærlig, så behøvede den ikke at skulle udskiftes, den kørte stadigvæk perfekt, siger han. Men jeg kunne bare ikke modstå denne enestående jubilæumsmodel.

Og det er vanskeligt at argumentere imod ham: med dens ekstra og luksuriøse indretning, eksklusive stafferinger og diskrete designelementer er XF 90-års jubilæumsudgave virkelig smuk. Det historiske DAF logo stråler dig i møde fra fronten, og interiøret har ligeledes dette ikoniske billede placeret forskellige steder.

Ruuds udvalgte nummer, 007, sidder både i førerhuset og på det specielt belyste panel med DAF logoet. 007 var det første nummer, jeg kunne komme i tanke om, siger Ruud. Et ikonisk nummer, ét der rusker op i minderne fra min ungdom. Hvem ønskede ikke at være James Bond, da de var børn? Ruud har siden da fået ordene ”For Your Eyes Only” skrevet på lastbilen. Jeg er ekstremt stolt over min lastbil, konkluderer Ruud med entusiasme i stemmen.

Rexwinkel
 
ProudDAF
 

 

Læs også de øvrige artikler