Van Velsen Transport

"Kamerasystemer giver ro i sindet"

Van Velsen Transport

 

Van Velsen Transport besluttede at montere kamerasystemer på deres lastbiler for at reducere nedetiden, skabe et fredfyldt arbejdsmiljø for deres chauffører og øge sikkerheden. Vi talte med Aad van Velsen om fordelene ved kamerasystemer i lastbiler, og om hvorfor han valgte Orlaco.

Fordele ved kamerasystemer i lastbiler

Ifølge Van Velsen gør kamerasystemer arbejdet inden for transportsektoren sikrere og giver chaufførerne bedre udsyn og større selvtillid: "Der kommer flere og flere biler på vejene, og det øger presset på chaufførerne. Kamerasystemer spiller en afgørende rolle i forhold til at kunne holde ordentligt øje med omgivelserne. Kamerasystemer giver ro i sindet."

Blind tillid til kamerasystemer

For at bevise, at du kan stole på kamerasystemer, tager vi hen på en byggeplads sammen med Aad van Velsen. Dér er ruderne i hans lastbil dækket til, og han skal navigere rundt på byggepladsen. Se videoen for at finde ud af, hvad der sker! 

 


Systemer til alle vejrforhold

Van Velsen ejer 20 lastbiler, der alle hovedsagelig anvendes inden for byggesektoren. Igennem de sidste 13 år har virksomheden løbende udstyret deres lastbiler med Orlaco kamerasystemer. Ifølge Van Velsen leverer Orlaco fantastisk kvalitet: "Vi bruger også systemerne i vores rallylastbiler under de mest ekstreme forhold: under vand, gennem ørkener, i høje og lave temperaturer. Vi har oplevet alle slags vejrforhold her i Europa, og selv ledningerne og stikkene forbliver i god stand."

Perfekt udsyn i mørke

Systemerne bliver også konstant bedre. "Udsynet og synsvidden er bedre, og kameravinklen er større. Du har et perfekt overblik over, hvad der sker omkring dig, selv i mørke. Kameraerne fungerer også godt i regn og sne."

Ikke flere lastbiler med spejle

Ifølge Van Velsen er lastbilindustrien inde i en rivende udvikling. "Jeg tror, at om fem år vil fabrikkerne ikke længere montere spejle på lastbiler. I stedet vil der blive monteret kamerasystemer hele vejen rundt om lastbilerne, og der vil være en central skærm, hvor chaufførerne kan se, reagere på og forudse problemer hurtigere.

For yderligere oplysninger om Orlaco kamerasystemerne henvises der til TRP eCatalogue.