Vonk en co

 

Flere og flere muligheder

“ DAF Connect er afgørende for at forbedre vores effektivitet yderligere. ”

Den hollandske virksomhed Vonk & Co er en af de første kunder, der bruger DAF Connect. "For os er det et essentielt værktøj til at forbedre vores virksomheds effektivitet endnu mere," siger vognparkchef John van Hattem. "Det er nemt at bruge, og der tilføjes løbende mange funktioner."

Vonk & Co er en international transportvirksomhed med base i Tiel i Holland. Virksomheden har specificeret sig i hårde hvidevarer, som transporteres fra Tyskland, Østrig og Italien til centrallagre, hvorefter de distribueres til forhandlere og forbrugere.

"Vores nye XF og LF lastbiler er udstyret med DAF Connect," forklarer van Hattem. "Jo længere vi kører, jo flere data får vi, og med dem kan vi lave bedre sammenligninger og analyser. Hvorfor er én lastbils forbrug højere end en andens?

Handler det om ruterne eller chaufførernes kørestil, eller skyldes det, at en af motorerne kører mere i tomgang end de andre? DAF Connect giver os svaret og har gjort det muligt for os at opnå gode besparelser."

 

Andre DAF Connect-kunder
 
DAF Connect visual

Connected Services

Vognparksstyringsplatformen DAF Connect giver dig indsigt i, hvordan dine chauffører, dine lastbiler og dine logistikprocesser klarer sig lige nu og her. Oplysningerne er tilgængelige online 24 timer i døgnet, 365 dage om året, og hjælper dig med at øge køretøjstilgængeligheden, reducere dine driftsomkostninger og optimere din logistikeffektivitet.

Læs mere