scott lewis

Scott Lewis

DAF Transport Efficiency Driver Champion 2018

En ekstremt udfordrende og vanskelig bane, men det var ganske enkelt enestående!

 

”At vinde titlen til sidst… ubeskriveligt!”

 

DAF Transport Efficiency Driver Challenge blev afholdt den 19. og 20. maj på Millbrook Proving Ground (Storbritannien). DAF organiserer denne begivenhed hvert andet år for at kåre Storbritanniens bedste chauffør. Efter de skrappe indledende runder kommer en udvalgt gruppe på 20 chauffører til at kæmpe imod hinanden på en ekstremt vanskelig bane. I år var det Scott Lewis fra Best Connection, som vandt.

I de nyeste DAF lastbiler blev deltagerne stillet over for en række udfordringer med det formål at teste deres evner, f.eks. køreevne samt vej- og køretøjsviden. "Det var fantastisk," siger Scott Lewis, som først fik sit erhvervskørekort i 2016.

“Presset var stort, og konkurrencen var virkelig hård. Det var fantastisk at konkurrere mod så gode chauffører. Vi var på forhånd blevet advaret om, at banen ville være rigtig svær, og det var absolut ikke løgn,” fortsætter Scott. Vi skulle også gennemføre tests i forskellige køretøjer og i forskellige situationer. Det gjorde det blot endnu vanskeligere.”

Scott tilføjer: Det var en fantastisk begivenhed, alle hos DAF Trucks gjorde det fremragende. Når det gælder de nye DAF modeller: de nye lastbiler er velkørende, motorerne reagerer ekstremt hurtigt, og førerhusene er rummelige og komfortable. Kort sagt: enhver chaufførs drøm!”

scott lewis
ProudDAF
 

 

Andre historier: