DAF LF

DAF LF lastbilen

Absolut topklasse

 

Den førende distributionslastbil

DAF LF er den perfekte distributionslastbil både for vognmænd og chauffører. Optimerede drivlinjer resulterer i maksimal brændstofeffektivitet. Et superkomfortabelt interiør og forbedret udsyn for chauffører giver en uovertruffen køreoplevelse. Med dens høje lastkapacitet og fremragende manøvredygtighed sætter DAF LF nye standarder inden for distributionskørsel.

 • Nye drivlinjer med maksimal brændstofudnyttelse.
 • En sand drøm for karosseribyggere.
 • Elegante udvendige designfornyelser.
 • Luksuriøst, nyt interiør.
 • Nederste rude (ekstraudstyr) i passagerdøren for verdensklasse udsyn.
 • DAF Connect flådestyringssystem for maksimal transporteffektivitet
 
DAF LF

Ultimativ transporteffektivitet

LF har et fremragende omdømme for dens brancheførende nyttelast, uovertrufne manøvreegenskaber samt fantastisk holdbarhed, komfort og brugervenlighed. Nu har vi taget DAF's succesfulde distributionslastbil et skridt videre for at forbedre din profitabilitet endnu mere.

 
fuel consumption

6

% lavere brændstofforbrug

services_fleet_rgb_outline

60

forskellige akselafstande

Service check up

60.000

km serviceintervaller

 
 

Branchens bedste brændstoføkonomi
 

 • Ny 3,8 liter PACCAR motor i "LF City" modellen til distributionskørsel i byområder
 • Hurtigere bagtøjsudvekslinger medfører lavere motoromdrejningstal
 • Allison automatgearkassen fås nu til LF topmodellen på 19 ton

Den nye DAF LF byder på et bredt udvalg af motorer. Disse omfatter den kraftfulde 4-cylindrede PACCAR PX-5 motor på 4,5 liter og den 6-cylindrede PACCAR PX-7 motor på 6,7 liter. Takket være ny software og optimeret varme- og luftstyring er det maksimale drejningsmoment øget, og det er tilgængeligt ved lavere omdrejningstal, hvilket muliggøres ved nye, hurtigere bagtøjsudvekslinger. Sammen med de forskellige motorinnovationer giver det brændstofbesparelser på op til 6 %.

 

Stort udvalg af forskellige akselafstande

 
 • Stort udvalg af forskellige akselafstande op til 6,90 meter
 • Med mulighed for karrosserilængder på mere end 9 meter
 • Brændstoftankstørrelser på op til enestående 1.240 liter 

Med et stort udvalg af forskellige akselafstande, optimerede PACCAR PX-motorer og højtydende gearkasser fås LF i flere udstyrsvarianter end nogensinde før og kan konfigureres perfekt til enhver individuel brug. 

Maksimal køretøjstilgængelighed

 

Den robuste motorblok og det robuste topstykke er ekstremt solide. De er konstrueret til at levere lang levetid, maksimal driftssikkerhed og lav vægt. Afhængigt af anvendelsesområde er serviceintervaller på op til 60.000 kilometer mulige. PACCAR PX motorer er også konstrueret til at gøre det nemmere at udføre vedligeholdelse og til at maksimere ydeevnen ved minimale driftsomkostninger.


 
 
 

 

Se mere om DAF LF


DAF LF exterior
Udvendigt design

DAF LF lastbilens enestående udvendige design giver den et kraftfuldt og tiltalende look, og den er en fantastisk reklamesøjle for din virksomhed.

DAF LF
Det perfekte arbejdsmiljø

Fra det øjeblik, hvor chaufføren stiger ind i førerhuset, mødes han/hun af den højeste standard af komfort, brugervenlighed og sikkerhed i DAF LF.

 
DAF LF
Drivlinje

DAF LF tilbydes med et unikt udvalg af motorer, gearkasser og bagtøjsudvekslinger, så du får den lastbil, der passer allerbedst til det arbejde, du skal udføre.

DAF LF
Chassis

Det optimale fundament at bygge videre på. DAF LF går med sit moderne, stærke og lette chassis ikke på kompromis med robusthed og fleksibilitet.

 
DAF 3D truck configurator

DAF lastbilkonfigurationsværktøj

Effektivitet begynder med valget af den rigtige lastbil, der er skræddersyet til dit specifikke anvendelsesområde. Konfigurér førerhus, farve, udvendigt design, drivlinje, chassis og meget mere med DAF's 3D-lastbilkonfigurationsværktøj.

Start konfigurationsværktøj
 
 

Vores DAF forhandlere vejleder dig 

Effektiv transport kræver mere end bare den perfekte lastbil. Derfor tilbyder vores DAF forhandlere en samlet transportløsning i form af en række professionelle tjenester og hjælper dig med at vælge det rette køretøj, arrangere finansiering og holde din vognpark i perfekt stand.

DAF Connect visual

Connected Services

Vognparksstyringsplatformen DAF Connect giver dig indsigt i, hvordan dine chauffører, dine lastbiler og dine logistikprocesser klarer sig lige nu og her. Oplysningerne er tilgængelige online 24 timer i døgnet, 365 dage om året, og hjælper dig med at øge køretøjstilgængeligheden, reducere dine driftsomkostninger og optimere din logistikeffektivitet.

Læs mere