DAF-presents-its-new-merchandise-collection-02

Ny DAF merchandisekollektion i ny DAF webshop

 
Download
  • 8. marts 2021
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

En helt ny merchandisekollektion i en helt ny online butik. Fans af DAF kan forkæle sig selv. Den specialdesignede nye DAF kollektion har et bredt sortiment af praktiske og stilfulde kvalitetsprodukter til mænd, kvinder og børn og omfatter varer til både afslappede aktiviteter og forretningsaktiviteter.

 

DAF kollektionen 2021 indeholder flot og praktisk tøj (fra T-shirts, poloer og hættetrøjer til kasketter, jakker og sokker) samt et omfattende udvalg af tilbehør, herunder robuste rejsetasker, solbriller, ure og en luksuriøs, slidstærk DAF serie af lædervarer.

Børn og virksomheder

Et særligt sortiment til børn omfatter tøj, sjove klistermærker til vinduer, kasketter, nuttet legetøj og babyartikler. Et komplet sortiment af forretningsmerchandise omfatter blandt andet en serie af notesbøger, kuglepenne, opladertilbehør og trådløse høretelefoner.

DAF miniaturemodeller

DAF's online butik tilbyder ikke færre end 18 forskellige miniaturemodeller fra både Tekno og WSI. Det smukke og detaljerede sortiment omfatter anhængere, forvogne, et tiplad, en blokvogn og et bugseringskøretøj. Særligt iøjnefaldende er den smukke og detaljerede 1:50-model af den klassiske DAF A1600 og en 1:50-udgave af XF trækkeren i sort, som fås i et begrænset antal.

DAF kollektionen er nu tilgængelig på www.dafshop.com og via mere end 1.100 officielle DAF forhandlere og servicesteder.


͏ 


DAF-Collection-dafshopcom-1920x450px

DAF shop

En samling af tøj og gaveartikler, lige fra kasketter og ure til komfortable jakker og superdetal- jerede DAF miniaturemodeller.

DAF shop
 

Pressekontakter

Er du journalist? Kontakt os for at få flere oplysninger om virksomheden, vores produkter og tjenester samt andre emner.

Rutger Kerstiens
Corporate Communications Department

Telefon: +31 (0)40 214 4191
E-mail:rutger.kerstiens@daftrucks.com

DAF PR Manager Rutger Kerstiens