Softwareopdateringer til lastbiler i praksis

Software spiller en stadig vigtigere rolle i lastbiler. Med dette in mente er det ikke underligt, at alle lastbiler har brug for en softwareopdatering fra tid til anden. En softwareopdatering kræver specielt udstyr, så det er ikke noget, du selv kan gøre. Din DAF forhandler vil med glæde hjælpe dig med dette. 

 

Hvornår har min lastbil brug for en softwareopdatering?

Generelt udgives der ny software to gange om året. DAF forhandleren giver dig besked om softwareopdateringer i så stor udstrækning som muligt.

Du skal gøre noget i følgende tilfælde:

  • Har lastbilen sommetider displayfejl? Kig ind, og få en softwareopdatering med det samme, så er der chance for, at fejlen løser sig selv efter opdateringen.
  • Hvis du ikke har problemer, kan du vente med opdateringen, indtil den næste planlagte vedligeholdelse.
 
Maintenance-and-check-up-Why-software-updates-for-trucks

Hvor lang tid tager en opdatering?

Hvor lang tid det tager at udføre en opdatering afhænger af softwareopdateringens omfang. Ofte kræver en opdatering maks. en time. Tip: Kombinér softwareopdateringer med den almindelige vedligeholdelse hos din DAF forhandler.

 
Procedure what does DAF do with a hand in truck

Hvad sker der, hvis jeg ignorerer en softwareopdatering?

Hvis du vælger at springe en almindelig vedligeholdelsesaftale og dermed en softwareopdatering over, kan det give problemer på langt sigt. Derfor må du ikke udsætte en softwareopdatering alt for længe!

 

Flere oplysninger om softwareopdateringer

Vil du vide mere om softwareopdateringer, eller har du brug for hjælp? Så kontakt en DAF forhandler.

Tilbage til vidensbasen