Workshop-dealer-Header-oil-pit

Professionel

Din DAF forhandler

Parat til at udføre enhver opgave! Vi forklarer, hvad der skal gøres, og holder dig informeret.

 

One-stop-shop

 

Du kan opsøge din DAF forhandler for at få udført reparationer, vedligeholdelse, reparationer under garanti, syn, skadesreparation samt for at købe nye eller brugte lastbiler. Din DAF forhandler leverer og monterer også dele, udstyr og tilbehør, som for eksempel en 220 volts omformer, mikroovn, kaffemaskine eller køleskab, radio, GPS-system, bakkamera eller ildslukker. Din DAF forhandler kan klare det hele. 

Vi fører et omfattende lager af de mest efterspurgte reservedele, så vi kan minimere forsinkelser. Hvis du hellere selv vil bestille for eksempel et nyt batteri, kan du gøre det ved hjælp af din personlige konto i DAF webshoppen. Og hvis det viser sig at være vanskeligere end forventet at montere komponenten, udfører din DAF forhandler med glæde arbejdet for dig. Derudover er vores tekniske specialister altid velinformerede om de nyeste teknikker, bevidste om de problemer, som er specifikke for hver type køretøj, og i stand til at hjælpe dig med at diagnosticere et problem korrekt, når du er i tvivl. Professionel og effektiv! 

 

 

Parat til at hjælpe dig døgnet rundt

Ingen kender vores DAF lastbiler så godt som vores egne specialister. Træningsprogrammer og kurser hjælper med at holde disse eksperters kompetence og viden om aktuelle teknologier opdateret i en verden i stadig forandring. Foruden den krævede ekspertise har de også det nødvendige scanningsudstyr, universaldiagnosticeringsenheder og andet påkrævet værktøj. Det betyder, at vi næsten altid kan finde den rigtige løsning på dit problem. Vi forstår også, hvilken type problemer du til tider står over for.
Er din lastbil brudt sammen på vejen? Så kommer vi så hurtigt som muligt.
Har du brug for mindre reparationer? Med flere end 1.100 lokaliteter er der altid en DAF forhandler i nærheden. Og vidste du, at mange mindre reparationer kan klares på stedet? Så du kan komme hurtigt tilbage på vejen.

 

 

Vi finder løsningen sammen

Uanset om du kører i en ny, brugt eller gammel DAF, eller sågar et andet mærke, hjælper vores specialister dig med at komme tilbage på vejen ved hjælp af de nyeste teknikker og de rigtige dele. Vi har fuld gennemsigtighed i alt vores arbejde. Hvis en reparationsopgave ser ud til at blive meget dyr, drøfter vi det med dig og tilbyder dig om nødvendigt en attraktiv alternativ løsning. Vi kan måske finde en istandsat reservedel eller har måske endda varen i vores TRP butik, som fører et bredt sortiment af dele til alle typer lastbiler og anhængere. Og det kan endda være billigere!

 
DAF-parts-20080276
 

 

Støtte til reparationer

 

Ønsker du at udføre en (mindre) reparationsopgave selv, men har du brug for en vis hjælp? Vores kundeservicemedarbejdere vil med glæde yde al den støtte, du har brug for. Hvis du stadig har vanskeligt ved at udføre opgaven, er du altid velkommen hos din lokale DAF forhandler. De udfører opgaven for dig ekstra hurtigt.

 

 

5 grunde til at vælge et DAF værksted

 Din DAF forhandler har færdighederne og erfaringen til at hjælpe dig med alt reparations- og vedligeholdelsesarbejde. Højt kvalificerede serviceteknikere holder din lastbil topeffektiv ved hjælp af avanceret diagnostisk udstyr.

 
Få mere at vide om DAF forhandleren
 

 

BEDRE SERVICE, BEDRE DAF