LF City

DAF LF City på 7,5 ton


Den ideelle lastbil til let distributionskørsel i byområder

Den lave egenvægt giver høj nyttelast. Lavt brændstofforbrug og lange vedligeholdelsesintervaller resulterer i lave driftsomkostninger. Optimal manøvredygtighed takket være den mindste venderadius i sin klasse. Alle disse funktioner gør LF City til den ideelle lastbil til udlejning og let distributionskørsel i byområder. En foraksel med høj kapacitet forebygger overbelastning, efterhånden som lastbilen aflæsses. Højtydende batterier muliggør hyppig brug af læsseliften. Hver eneste detalje af LF City er blevet overvejet grundigt, og det fremgår tydeligt.

PACCAR PX-4 engines

Optimal slagvolumen

En af de vigtigste nyskabelser i den nye LF er den nye 3,8 liter PACCAR PX-4 motor, som er tilgængelig til 7,5 ton versionen af den nye LF. DAF introducerer denne nye motor specifikt til LF City, der er beregnet til let distributionskørsel i byområder, hvor en motor med en slagvolumen på lige under 4,0 liter er det optimale valg.

Fordelene ved DAF LF City på 7,5 ton

Manøvredygtig

Takket være en maksimal hjuludsvingningsvinkel på 53° har LF'eren den mindste venderadius i sin klasse. Dette opnås naturligvis med ubesværet styring. Derudover byder LF'eren på en perfekt afvejning mellem kompakte førerhusdimensioner og indvendig rummelighed.

Nem tilslutning

Det elektriske og elektroniske system kan nemt sluttes til opbygningen for at sikre korrekt betjening af køretøjsfunktionerne med brugervenlige meddelelser på DAF instrumentpanelet.

Lastkapacitet

Takket være den laveste chassisvægt i sin klasse og ni forskellige akselafstande på op til 5,00 meter at vælge imellem opnås en imponerende maksimal lastkapacitet. Dette sikrer et fleksibelt fundament for enhver anvendelse.

Sikker

LF'eren kan udstyres med en række sikkerhedsfunktioner såsom justerbar fartpilot, herunder system til advarsel om kollision forfra og avanceret elektronisk bremsesystem, en kantstensrude og et bakalarmsystem, som sikrer sikker manøvrering i bymæssig bebyggelse. En airbag og en brandslukker er også tilgængelige for at øge sikkerheden i nødsituationer.

LF City LHD
LF City

Repræsentativ

Attraktivt designet frontpanel med stort kølergitter, centralt placeret DAF logo og masser af plads til dine reklamer. Det moderne og rummelige interiør med et instrumentbræt, som er designet med chaufføren i fokus. Betjeningsanordningerne er inden for rækkevidde og logisk grupperet efter funktion. De fokuserer på funktionalitet og giver en ideel arbejdsplads.
LF City

Udsyn

Store spejle og vinduer giver fremragende udsyn, og kantstensruden i døren i medchaufførsiden (ekstraudstyr) øger sikkerheden, idet den gør det lettere for chaufføren at se cyklister og fodgængere ved siden af førerhuset.
New-LF-DIP

Intelligent

Det centrale display viser informationerne på køreskivens standardsprog og omfatter DAF's chaufførassistent, som hjælper chaufføren med at køre så økonomisk som muligt.
LF City

Let adgang

Det lave førerhusgulv giver sammen med praktiske trin, døre, der kan åbnes på vid gab (90°) og hjørnedeflektorer, der sikrer rene dørhåndtag, let adgang til bilen.
LF City

Robust

Lexan-forlygter og LED-baglygter (ekstraudstyr), kofangere i fuldgalvaniseret stål og skridsikre aluminiumstrin, som er oplyste, når døren er åben, reducerer risikoen for ulykker og øger sikkerheden.

Se specifikationerne

Vil du vide mere om DAF LF City? Kontakt din nærmeste DAF forhandler