LF interior with driver

Standarden for chaufførkomfort

En afslappet chauffør er en bedre chauffør. Det er grunden til, at interiøret spiller en så vigtig rolle i den nye LF. Fra det øjeblik, chaufføren stiger ind i førerhuset, mødes han/hun af den højeste standard af komfort, brugervenlighed og sikkerhed.

LF interior

Det perfekte arbejdsmiljø

Instrumentbrættet er flot og veludstyret og byder på maksimal brugervenlighed. Alle betjeningsanordninger er inden for magelig rækkevidde og logisk placeret efter funktion. Varme- og ventilationssystemets ekstra store kapacitet betyder, at førerhuset hurtigt får den ideelle temperatur. Perfekt, når man tænker på, at chaufføren stiger ind og ud af førerhuset mange gange dagligt.
New-LF-DIP

Endnu bedre chaufføroplysninger

Det smukke og tydelige instrumentpanel har nye skrifttyper og en ny form, der gør det endnu mere tydeligt. Chaufførinformationspanelet leverer flere oplysninger, som forbedrer chaufførens komfort og effektivitet. Indstillingerne er grupperet mere logisk på instrumentpanelet for at øge chaufførens effektivitet endnu mere, og chaufførassistenten (DPA) indeholder endnu flere anbefalinger til økonomisk kørsel.
New-LF-storage-space

Fantastisk opbevaringsplads

Der er mange opbevaringsmuligheder i den nye LF: Et rummeligt, aflåseligt rum på motortunnelen, sidelommer i dørpanelerne og to store opbevaringsrum over forruden. Førerhusene Extended Day Cab og Sleeper Cab har som standard yderligere tre aflåselige opbevaringsbokse bag sæderne: En på 23 liter og to på 39 liter.
new-daf-LF-steering-wheel

Ergonomisk udformning

Det justerbare multifunktionsrat er med til at sikre en fremragende kørestilling. Der er integrerede kontakter til betjening af fartpiloten, motorbremsen, radioen og den håndfri lastbiltelefon, mens klimaanlægget og den dobbelte DIN-slot til lastbilnavigationsradioen (ekstraudstyr) er inden for nem rækkevidde.
New-LF-seats

Multijusterbart sæde

Den nye LF er udstyret med et superkomfortabelt, multijusterbart chaufførsæde. Det kan justeres op til 210 mm frem og tilbage og 120 mm i højden. Resultatet er den perfekte kørestilling for chauffører i alle højder. Et luftaffjedret chaufførsæde med sædevarme (ekstraudstyr) fås også.