Drivlinje i topklasse

Distributionskørsel handler i al sin enkelthed om at tilbyde skræddersyede løsninger. Det er grunden til, at DAF tilbyder den nye LF med et unikt udvalg af motorer, gearkasser og bagtøjsudvekslinger, så du får den lastbil, der passer allerbedst til det arbejde, du skal udføre. Uanset hvilken version af den nye LF du vælger, er du sikker på at få høj driftssikkerhed, stor brændstofeffektivitet, fantastisk ydeevne, lave emissionsniveauer og enestående chaufførkomfort.

Kraftfulde motorer

Den nye LF byder på et bredt udvalg af motorer. Disse omfatter den kraftfulde 4-cylindrede PACCAR PX-5 motor på 4,5 liter og den 6-cylindrede PACCAR PX-7 motor på 6,7 liter. Takket være ny software og optimeret varme- og luftstyring er maksimumsmomentet blev øget, og det er tilgængeligt ved lavere omdrejningstal i begge motorer.

Hurtigere bagtøjsudvekslinger

Takket være de nye, hurtigere bagtøjsudvekslinger på op til 3,31:1 er motoromdrejningstallet blevet reduceret med 150-200 o/min. ved marchhastighed. I kombination med motorinnovationerne giver disse drivlinjeoptimeringer en brændstofbesparelse på op til 6%, samtidig med at det lavere støjniveau fra motoren øger chaufførkomforten endnu mere.

Økonomisk og støjsvag

PACCAR PX motorer opfylder de seneste emissionskrav, med de laveste emissionsværdier nogensinde. Og så betyder deres kompakte design, hvor diverse komponenter er integreret i motorblokken og i topstykket, at motorerne er bemærkelsesværdigt støjsvage, hvilket øger chaufførkomforten endnu mere.

Højtydende gearkasser

For at kunne levere maksimal effektivitet kan den nye LF leveres med en bred vifte af manuelle, automatiserede og automatiske 5-, 6-, 9- og 12-trins gearkasser. Der fås nu også en Allison automatgearkasse til de mest kraftfulde versioner af den nye LF.

DAF-LF-engines-visual
LF City

LF City

En af de vigtigste innovationer i den nye LF er den nye 3,8 liters PACCAR PX-4 motor, som fås til 7,5 ton versionen af den nye LF. DAF introducerer denne nye motor specielt til "LF City" modellen, der er beregnet til let distributionskørsel i byområder, hvor en motor med en slagvolumen på lige under 4,0 liter er det optimale valg.

> Læs mere

DAF Silent

Silent version

Den særlige Silent version er unik på markedet og åbner op for nye muligheder for distributionskørsel i byområder. Takket være en række smarte teknologier, herunder særlig motorsoftware, er det lykkedes at reducere støjniveauet i ‘støjsvag tilstand’ til så lidt som 70 dB(A). Det gør den nye LF ideel til læsning og aflæsning om aftenen, om natten eller tidligt om morgenen i byområder med støjregulativer.