Det optimale fundament at bygge videre på


En lav egenvægt og en høj nyttelastkapacitet placerer den nye LF øverst i sin klasse – det er ren gevinst for din virksomhed. Den nye LF går med sit moderne, stærke og lette chassis ikke på kompromis med robusthed og fleksibilitet.

Fuldt optimeret affjedring

Med den nye LF får du en utrolig behagelig køreoplevelse. Foraffjedringen er fuldt optimeret til at give den perfekte balance mellem dæmpning, sideværts stabilitet og stivhed. Forakslerne (fra 3,6 til 7,5 ton) byder på masser af kapacitet, så der er ikke risiko for, at de bliver overbelastet, efterhånden som lastbilen aflæsses. Og dens uovertrufne manøvredygtighed skyldes det faktum, at den har den mindste venderadius i sit segment.

Højtydende aksler

Det brede udvalg af forskellige bagaksler og slutdrev sikrer, at der findes en optimeret LF lastbil til ethvert anvendelsesformål. Akslerne er udviklet til høj ydeevne, lang driftslevetid og maksimal komfort: Fra den letteste aksel på 5 ton (SR 5.10) til den robuste SR1344 bagaksel på 13 ton, der giver den 19 ton tunge LF lastbil ekstra lastkapacitet. Differentialespærre fås som ekstraudstyr på næsten alle akselvarianter — for maksimal trækkraft og styring under alle forhold.

Endnu større lastkapacitet

LF modellen kan allerede fremvise den største lastkapacitet i sin klasse takket være et stort udvalg af chassislængder og akselkonfigurationer. Den nye LF fås med akselkonfigurationer på helt op til 6,90 meter. Det betyder, at det er muligt at transportere laster med en længde på over 9 meter, så lastbilen får endnu bedre lastkapacitet. Længere akselkonfigurationer betyder også, at køretøjet har en klasseførende brændstofkapacitet på op til 1240 liter. Dette giver den nye LF en stor aktionsradius og gør det muligt for chaufføren at tanke, hvor det er billigst.

Fantastisk opbyggervenlig

Den nye LF byder også på en række innovationer, der gør den endnu mere opbyggervenlig. Disse omfatter nye, fabriksmonterede BAM-moduler, der muliggør hurtig og nem montering af kasseopbygninger, læsselifte, tiplad, kraner og andet udstyr. Derudover tilbyder de mange kombinationer af akselkonfigurationer og bagakselophæng ekstra fleksibilitet. Dette gør det muligt at konfigurere chassiset på fabrikken, så det er parat til montering af enhver type opbygning/karosseri.