The New XF dashboard

Helt nye niveauer for chaufførkomfort

Enestående chaufførkomfort er en anden vigtig del af de nye CF'ere og XF'ere. Vi har tilføjet funktioner, der gør førerhuset til et endnu mere attraktivt og komfortabelt sted at arbejde, opholde sig og sove. Der fås en lang række nye ekstraudstyrsdetaljer, der giver mulighed for at tilpasse interiøret og opnå en uovertruffen følelse af komfort og luksus. Og så har vi introduceret talrige innovationer, der gør kørslen nemmere, sikrere og mere fornøjelig end nogensinde før.

DAF The New CF and XF interior features

En drøm for chauffører

De nye CF'ere og XF'ere bygger videre på de fantastiske standarder for chaufførkomfort, som DAF lastbiler er kendt for verden over. De byder på den mest rummelige kabine på markedet, de bedste og største køjer og en helt ny, attraktiv fremtoning. Den nye CF og den nye XF: Det bedste, en chauffør kan få!
DAF The New CF and XF interior features

Klimaanlæg med høj komfort

Det helt nye klimareguleringssystem udmærker sig ved komfort og brugervenlighed. Det er udstyret med one-touch afrimning, parkeringsventilation, parkeringsvarme med timer samt restvarme og automatisk luftrecirkulation, og så kan det betjenes vha. betjeningspanelet på bagvæggen. Det giver maksimal komfort for chaufføren. Derudover er det nye temperatur- og klimareguleringssystem ekstremt effektivt, hvilket medvirker til at opnå de lavest mulige samlede ejerskabsomkostninger.
DAF The New CF and XF interior features

Endnu bedre chaufføroplysninger

Vi har sørget for flere oplysninger til chaufføren, så det bliver lettere for ham eller hende at træffe de rette beslutninger. Det smukke og meget tydelige instrumentpanel har nye skrifttyper og en ny form, der øger læsbarheden endnu mere. Chaufførinformationspanelet leverer også flere oplysninger, som forbedrer chaufførens komfort og effektivitet. Indstillingerne er grupperet mere logisk på instrumentpanelet for at øge chaufførens effektivitet endnu mere, og chaufførassistenten (DPA) indeholder endnu flere anbefalinger til økonomisk kørsel.
DAF The New CF and XF interior features

Chaufførvenlig kabinebelysning

Vi har fuldstændigt omdesignet kabinebelysningen, som betjenes med en innovativ drejekontakt. Denne drejekontakt er placeret centralt på instrumentbrætkonsollen, så den er inden for umiddelbar rækkevidde. Chaufføren kan vælge forskellige belysningstilstande til forskellige kørsels- og hvilesituationer, og der er også en lysdæmperfunktion. Der er endda en praktisk vippekontakt på bagvæggen.
DAF The New CF and XF interior features

Kontakter, der kan konfigureres af chaufførerne

Takket være den intelligente køretøjselektronik kan positionerne på de enkelte kontakter tilpasses i overensstemmelse med chaufførens præferencer. Dette bidrager til fremragende chaufførkomfort og maksimal køretøjseffektivitet. Disse kontakter gør det også let for forhandlere og karosseribyggere at tilføje nye funktioner uden behov for at installere ekstra kontrolpaneler.
DAF The New CF and XF interior features

Klassens bedste interiør

Nye varme og stilfulde sandfarver på instrumentbræt, sæder, gardiner, madrasser samt side- og bagvægge giver interiøret et attraktivt look og får enhver chauffør til at føle sig hjemme og godt tilpas. Den nye Exclusive serie er toppen af luksus og komfort. Den kan kendes på det cognacfarvede instrumentbræt og de cognacfarvede dørpaneler og på de stilfulde luftdyser i alulook. Et 5-stjernet arbejds- og opholdsmiljø.
DAF-3D-truck-configurator

3D-lastbilkonfigurationsværktøj

Se DAF serien af lastbiler for at konfigurere din egen perfekte DAF.