DAF The New CF and XF chassis

Det perfekte fundament for enhver opbygning

Absolut topklasse kommer til udtryk i det nye gennemtænkte chassis. Det er fremstillet i højkvalitetsstål og er stærkt, stabilt og let. Det har også en række pladsbesparende egenskaber, som karosseribyggere vil sætte stor pris på.

Stærkt, let og med sublime egenskaber

Absolut topklasse kommer også til udtryk i det nye gennemtænkte chassis. Det er fremstillet i højkvalitetsstål og er både stærkt og let. På trækkere og visse forvogne er den robuste, lette bagaksel monteret med en Stabilink-konstruktion.

  • Den lave vægt forøger brændstofbesparelserne og nyttelasterne og sikrer større transporteffektivitet.
  • Stabilink-bagakselaffjedringen sikrer optimal krængningsstabilitet, højere nyttelaster og sublime køreegenskaber.

Maksimal fleksibilitet

Chassiskonfigurationerne til de nye CF'ere og XF'ere byder på uforlignelig effektivitet. Komponenter kan placeres, hvor du har brug for dem med henblik på at opnå størst mulig effektivitet. Derudover er der rigelig plads til montering af pumpesystemer, kranstøtteben og store brændstoftanke.

  • Det intelligente chassislayout muliggør montering af brændstoftanke på helt op til 1.500 liter på trækkere.
  • Variationsmulighederne, når det kommer til placering af chassiskomponenter, er stort set uendelige, og det giver branchens bedste fleksibilitet.

Nemt at gå til for karosseribyggere

De nye CF'ere og XF'ere byder på et omfattende opbygningsmodulprogram (BAM), der er en sand drøm for karosseribyggere. Der fås specifikke moduler til kassekarosserier og installation af kraner. Forvognsmodeller har et standardiseret hulmønster bagest til uproblematisk montering af tværvanger og læsselifte.

  • Det udbyggede opbygningsprogram forkorter tidsforbruget på ombygninger.
  • Et helt plant chassis med komponenterne monteret indvendigt gør opgaven meget nem at gå til for karosseribyggere.

ECAS-luftaffjedring

Den elektronisk regulerede luftaffjedring (ECAS) er blevet fuldstændig fornyet for fremragende pålidelighed, holdbarhed og funktionalitet. Nye funktioner omfatter styring af trykforhold, styring af løfteaksel 2 og trykkontrol af løftebælge. Den har også "ECAS frys" og "ECAS bump og frys" til at stabilisere akslen ved betjening af hjælpeudstyr som kran og kroglift. En innovativ og brugervenlig fjernbetjening med oplyste knapper er tilsluttet til sædet.

  • Nye ECAS-funktioner betyder sikrere arbejde i forbindelse med på- og aflæsning
  • Chaufførerne oplever nøjagtig styring under alle forhold med den praktiske fjernbetjening

Ultrakompakt EAS-enhed

Til de nye CF'ere og XF'ere har vi udviklet et helt nyt og ultrakompakt efterbehandlingssystem til udstødningsgas. Det efterlader mere ledig plads på chassiset. Det er til specialanvendelser ikke længere nødvendigt at opdele DeNOx-installationen og dieselpartikelfilteret. Det er også med til at sikre størst mulig effektivitet.

  • Den ultrakompakte EAS-enhed efterlader mere ledig plads på chassiset.
  • Vægtbesparelsen på 50 kg giver direkte højere nyttelaster.